Πρόταση Τσίπρα σε Γιούνκερ για συμφωνία!

Τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Κομισιόν είχε ο πρωθυπουργός

Τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας – Η ελληνική πλευρά πρότεινε φόρμουλα που θα επιλύει το χρηματοδοτικό πρόβλημα της χώρας.
Τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε πριν λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί συμβιβαστική λύση στο ελληνικό πρόβλημα μέχρι το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας πρότεινε την επίτευξη μίας βιώσιμης συμφωνίας στον Γιούνκερ, με επίλυση του χρηματοδοτικού προβλήματος της χώρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα επιδιώξει να έχει συνομιλίες και με Μέρκελ – Ολάντ τις επόμενες ώρες.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «αν θέλουν λύση οι εταίροι ας σταματήσουν να φέρνουν παλιές προτάσεις ως νέες» και πρόσθεσε ότι για να υπάρξει συμφωνία «ζητάμε καμία περικοπή σε μισθούς και συντάξεις, επαναφορά συλλογικών συμβάσεων και διευθέτηση χρέους».

Πηγή: www.protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Χάθηκαν “μικροί θησαυροί” από θυρίδες

«Τρύπιες» θυρίδες στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη ψάχνει η αστυνομία. Τουλάχιστον τρεις μηνύσεις έχουν κατατεθεί από πελάτες της τράπεζας που διατηρούν θυρίδες στο κατάστημα της Ιωνος Δραγούμη, υποστηρίζοντας ότι «χάθηκαν» μυστηριωδώς μικροί θησαυροί, που αποτελούσαν οικογενειακά κειμήλια και κόπους μιας ζωής. Σύμφωνα με την “Εφημερίδα των Συντακτών” η υπόθεση, που ερευνάται επί […]