Πρωτιά για το Total Football

Η αθλητική εκπομπή του OPEN κέρδισε την «μάχη» της late night zone της Κυριακής (8/12)

Τo Total Football κέντρισε ακόμα μία Κυριακή το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ειδικά του ανδρικού κοινού όπου κυρίως απευθύνονται τέτοιου τύπου εκπομπές.

H ποδοσφαιρική εκπομπή του Open που φιλοξένησε στον αέρα της τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, «κράτησε» τους άνδρες μπροστά στις τηλεοράσεις τους με μ.ό. 10,2% και στα δύο ηλικιακά γκρουπ (18-54 και 25-54), την ώρα που ο αντίστοιχος μέσος όρος της Αθλητικής Κυριακής ήταν αθροιστικά (σε δύο κανάλια, ΕΡΤ 1 και EΡΤ Sports) 9,8% στους άνδρες 25-54 και 9,5% στους άνδρες 18-54.

Παρά το μόνιμο και σημαντικό ντεζαβαντάζ της ώρας, αφού παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης του, βγαίνει στη ζώνη late night σχεδόν 80 λεπτά μετά την Αθλητική Κυριακή, το Total Football κατάφερε να καταγράψει 4 τέταρτα με διψήφια ποσοστά στους άνδρες 25-54, με peak σε μέσο όρο το 15,7% στο τέταρτο 12.00-12.15!

Μάλιστα, με αυτό το ποσοστό έφτασε να είναι πρώτο πρόγραμμα στο συγκεκριμένο τέταρτο μπροστά από το The Voice του ΣΚΑΪ και το The Final Four του ΑΝΤ1!

Στο ίδιο τέταρτο, η ποδοσφαιρική εκπομπή του Open με τον δυναμικό και σχολιαστικό χαρακτήρα έκανε διψήφιο ποσοστό (10,6%) και στο δυναμικό/εμπορικό κοινό 18-54, παρά τον έντονο ανταγωνισμό εκείνη την ώρα!

Πηγή: dailymedia.gr

Σχετικά άρθρα