Προτιμούν την μπάλα από το σεξ!!!

Νέες βρετανικές έρευνες για τους άνδρες

Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι η νούμερο ένα δικαιολογία για να μην πέσει… στο κρεβάτι ένας άνδρας δεν είναι πλέον ο πονοκέφαλος και ακόμα πιο απίστευτο (σύμφωνα με τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα) είναι πως δεν είναι πλέον οι γυναίκες εκείνες που έχουν τα… πρωτεία στο να “απορρίπτουν” το σεξ!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η κλασική δικαιολογία για τον “πονοκέφαλο” έχει δει την… κόκκινη κάρτα των ανδρών, οι οποίοι πλέον δεν χρειάζονται δικαιολογίες για να πουν “όχι” στις σεξουαλικές ορέξεις της συντρόφου τους, αφού το λένε καθαρά και ξάστερα: προτιμούν να βλέπουν ποδόσφαιρο! Αυτό, τουλάχιστον αποκάλυψε μεγάλη μελέτη που έγινε στην Μ. Βρετανία.

Η βρετανική έρευνα ανατέθηκε από την Durex ως μέρος της εκστρατείας της με τον τίτλο #DontFakeIt. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αν και μια ειλικρινής απάντηση για το αν θέλουν να κάνουν σεξ εξακολουθεί να είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος άρνησης από την πλευρά των αντρών, εντούτοις πολλοί επιλέγουν να “το παίξουν άρρωστοι”, προκειμένου να μην κάνουν σεξ, για να δουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου που θέλουν στην τηλεόραση.

Άλλες δικαιολογίες όπως, “με πονάει η μέση μου”, “είμαι πολύ κουρασμένος”, “έχω πονοκέφαλο” και “δούλευα μέχρι αργά” συμπληρώνουν τις top-5 δικαιολογίες των αντρών.

Η προσμονή ενός μεγάλου αγώνα ποδοσφαίρου είναι τόσο συναρπαστική για τους άντρες, ώστε αρκετοί από αυτούς να μην ανταλλάσσουν την μπάλα με τίποτα, ούτε καν στην προοπτική για… σεξ με πολλές υποσχέσεις.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι, παρά την κοινή αντίληψη που θέλει ένας άνδρας σπανίως να απορρίπτει την ευκαιρία να κάνει σεξ, το 40% παραδέχεται ότι θα πει “όχι” στην σύντροφό του, όταν εκείνη του πει να κάνουν σεξ και θα προτιμήσει πρώτα να δει τον αγώνα ποδοσφαίρου.

Μα ακόμα κι αν “υποκύψουν” στις σεξουαλικές ορμές της συντρόφου τους, οι άνδρες, σε ποσοστό 42%, θα προσπαθήσουν να… “τελειώσουν γρήγορα με το σεξ”, για να πάνε μετά να δουν τον αγώνα με την ησυχία τους!

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ… Το 37% των ανδρών είπε ότι θα δεχόταν να “ενδώσει” στις σεξουαλικές ορέξεις της συντρόφου του, αρκεί εκείνη να μην έχει πρόβλημα με το να παίζει ο αγώνας στην τηλεόραση, ώστε να τον κοιτάνε στα κλεφτά και να ακούνε την εξέλιξή του!!!

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, ο Bevan Lewis, διευθυντής μάρκετινγκ της Durex, ανέφερε: “Υπάρχει ένα στερεότυπο ότι οι γυναίκες βρίσκουν πιο συχνά δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ, αλλά σύμφωνα με αυτές τις στατιστικές όταν ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη ενός αγώνα, οι δικαιολογίες αλλάζουν πλευρά”.

Πηγή: iatropedia.gr

Σχετικά άρθρα