Προβάδισμα 10,5 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Nέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview

Με διαφορά 10,5 ποσοστιαίων μονάδων προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview που ήρθε στη δημοσιότητα την Τρίτη.

Η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό της «Βεργίνα Τηλεόραση» και δίνει στην αξιωματική αντιπολίτευση ποσοστό 29,9%, έναντι 19,4% του ΣΥΡΙΖΑ.
Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή, με ποσοστό 6%, ενώ ακολουθούν ΚΚΕ (5%) και Δημοκρατική Συμπαράταξη (5%).

Πολλά κόμματα μένουν εκτός βουλής, σύμφωνα πάντα με την έρευνα. Καταρχάς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι λαμβάνουν το 2,5% των ψήφων, ενώ με το ίδιο ποσοστό αποτυπώνεται στην έρευνα και η Ένωση Κεντρώων.

Επίσης εκτός Κοινοβουλίου είναι το Ποτάμι (2%), η Πλεύση Ελευθερίας (1,8%), η Λαϊκή Ενότητα (1%), αλλά και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου (1,2%).

Υπάρχει πάντως ένα 9,5% το οποίο δεν έχει αποφασίσει ακόμα αλλά και ένα 9% που θα έριχνε άκυρο ή λευκό.

Στην ίδια δημοσκόπηση, όσοι έλαβαν μέρος δηλώνουν πως θεωρούν την Ρωσία ως την πλέον φιλική χώρα προς την Ελλάδα και ο ηγέτης τον οποίον εκτιμούν περισσότερο είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, “έρχεται” τελευταίος με μόλις 9%.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. αααααααχαχαχαχααχαχ ρε ινΠΑΟΚ θα μας τρελάνεις ή θέλεις να μας τρολάρεις δεν εξηγείται διαφορετικά… δώστε σανό στα πρόβατα!!!

    Η εν λόγω εταιρεία είναι μια μονοπρόσωπη ΕΠΕ (εταιρεία περιορισμένης ευθύνης), με ιδιοκτήτη τον κ. Δημήτρη Βασιλειάδη!

    Αυτά, όποιος θέλει περισσότερα, γκουγκλάρει το ονοματεπώνυμο του κυρίου και θα καταλάβει προς τα που <>, ο κύριος και η …δημοσκοπική ανεξάρτητη (ο Θεός να την κάνει) εταιρεία του! Ναι, καλά καταλάβατε… Προς τα δεξιά…

Comments are closed.