Ψευτογιατρός: Δύο νέες καταγγελίες

Aπό εξαπατημένους ασθενείς στα χέρια των Αρχών

Ακόμα δύο άτομα αναγνώρισαν των ψευτογιατρό μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του – Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης

Αποκαλύψεων συνέχεια για την υπόθεση με τον φερόμενο ως ψευτογιατρό από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος όπως φαίνεται κατάφερε να εξαπατήσει πολλά θύματα του αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Εκτιμάται πως η παραβατική δράση του 66χρονου φυσιοθεραπευτή που παρίστανε τον νευρολόγο και υποσχόταν στους ασθενείς του να τους θεραπεύσει μέσω βλαστοκυττάρων, έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια.

Δεδομένου ότι έχουν εντοπιστεί μαρτυρίες από το 2006, υπάρχουν υποψίες από τις Αρχές ότι έχουν εξαπατηθεί 100αδες άτομα από τον 66χρονο.

Μάλιστα σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που παρουσίασε το MEGA, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του κατηγορούμενου απέδωσε ώστε να έρθουν στην επιφάνεια περισσότερες περιπτώσεις εξαπατημένων ασθενών.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία αλλά και οι δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης έλαβαν δύο νέες καταγγελίες για απάτη, με την πρώτη να προέρχεται από την Αθήνα και τη δεύτερη από κάποιο νησί.

Σε αυτές περιγράφεται η γνωστή πρακτική που εφάρμοζε ο φερόμενος ως ψευτογιατρός χρησιμοποιώντας θεραπείες με βλαστοκύττερα. Ενδέχεται τις επόμενες ημέρες ο αριθμός των καταγγελιών να αυξηθεί ραγδαία τις επόμενες ημέρες.

Οι νεκροί δεν είναι πέντε, είναι έξι

Την ίδια ώρα γυναίκα που πήγε στο ιατρείο του 66χρονου το 2006, παλεύει με ανίατη ασθένεια. Πήγε στο ιατρείο και όσα αντίκρισε ήταν σοκαριστικά. Είδε ουρές στο ιατρείο, γονείς με παιδιά στα χέρια. «Ζούσα στην περιοχή Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Άκουσα ότι υπάρχει ένας γιατρός που κάνει θαύματα. Η ελπίδα μου δυνάμωσε. Είδα κόσμο μεγάλους, μικρά παιδιά. Άρχισε να μου δείχνει τα μπουκαλάκια, ότι θα μπορώ να περπατάω». Ωστόσο, όπως η ίδια αποκαλύπτει, τα θύματα του 66χρονου δεν είναι πέντε, αλλά έξι.

 

 

Σχετικά άρθρα