Πυροβόλησαν δικηγόρο στην Πεντέλη!

Θορυβημένη είναι η τοπική κοινωνία στην Πεντέλη από την είδηση πως γνωστός δικηγόρος έπεσε θύμα ληστείας σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του.

a3
Θύμα ληστείας έπεσε ο δικηγόρος Γεώργιος Αντωνόπουλος έξω από το σπίτι του επί της οδού Φειδίου στην Πεντέλη.Πρόκειται για τον Γεώργιο Αντωνόπουλο, ο οποίος λίγο πριν από τις 09.00 ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με άγνωστους δράστες, ενώ βρισκόταν στην είσοδο της κατοικίας του επί της οδού Φειδίου. Όπως κατήγγειλε στις Αρχές, οι ληστές δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν, προκειμένου να του αφαιρέσουν έναν χαρτοφύλακα, ο οποίος περιείχε το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ. Η σφαίρα πέρασε ξυστά από το μάγουλό του. Το θύμα νοσηλεύεται με ελαφρύ τραύμα στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπεβλήθη σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ο 50χρονος δικηγόρος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Ο Γεώργιος Αντωνόπουλος δήλωσε στους αστυνομικούς πως οι δράστες κινήθηκαν με ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή αμέσως μόλις άρπαξαν τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Ο Γ. Αντωνόπουλος έχει αναλάβει την υπεράσπιση γνωστών επιχειρηματιών και εφοπλιστών.

πηγή: Zougla.gr

Σχετικά άρθρα