Ραγδαίες οι εξελίξεις για τον νεκρό γυμναστή

Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση του γυμναστή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο του στην Τούμπα. Παρότι στην αρχή ο θάνατος του άντρα θεωρήθηκε αυτοκτονία έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Την υπόθεση ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι υπάρχει θέμα ηθικών αυτουργών πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου. Σύμφωνα με το grtimes.gr, έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του άντρα.

Γίνεται λόγος για μία γυναίκα, την οποία ο γυμναστής γνώριζε από τα σχολικά του χρόνια. Η ίδια τού ζήτησε βοήθεια για να ξεμπλέξει από επικίνδυνες καταστάσεις τις οποίες βίωνε. Η εν λόγω γυναίκα, της οποίας εικάζεται ότι ο εκλιπών έπεσε θύμα, κατοικεί στην Άσσηρο, και, σύμφωνα με γραπτά του αυτόχειρα που εντοπίστηκαν, κατάφερε να του αποσπάσει, σταδιακά, ολόκληρη την περιουσία του, το ύψος της οποίας έφτανε τις 400.000 ευρώ, αρχίζοντας με μετρητά της τάξης των 90.000 ευρώ.

Φαίνεται ότι η ίδια ήταν αυτή που παράτησε τον γυμναστή, όταν δεν είχε άλλα χρήματα να της δώσει ενώ, όπως προκύπτει, ο ίδιος την είχε προειδοποιήσει ότι θα έδινε τέλος στη ζωή του, αφού, όπως τόνιζε, δεν μπορούσε να αντέξει την οικονομική καταστροφή ούτε τον χωρισμό τους. Μεταξύ άλλων, στο σημείωμά του ο αυτόχειρας έκανε λόγο και για κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, ενώ καταγγέλλει τις πρακτικές του συζύγου της γυναίκας καθώς και ενός γνωστού πολιτικού.

Σχετικά άρθρα