Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ

Ντόρα σε Σαμαρά: Αντώνη, παραιτήσου!

Δραματική συνομιλία του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ του Σαββάτου, όταν του ζήτησε να διευκολύνει τις εξελίξεις, υποβάλλοντας την παραίτησή του από την ηγεσία της ΝΔ.

Κύκλοι της Συγγρού δίνουν την εξής απάντηση: «Αφήνουμε την κυρία Μπακογιάννη στην κρίση του ελληνικού λαού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπακογιάννη, βλέποντας το κλίμα που είχε διαμορφωθεί ενόψει του δημοψηφίσματος, αλλά και τα δημοσκοπικά δεδομένα που διαμορφώνονταν σε κάθε εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ, τηλεφώνησε βαθιά ανήσυχη στον αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης και του είπε:

«Αντώνη, η παρουσία σου είναι επιζήμια και για την παράταξη και την προοπτική της χώρας. Είναι καλύτερο να παραιτηθείς άμεσα και να διευκολύνεις την κατάσταση. Για να σου αποδείξω μάλιστα ότι δεν έχω καμία φιλοδοξία, ταυτόχρονα μ’ εσένα παραιτούμαι κι εγώ».

«Αστειεύεσαι βέβαια», ήταν η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά.

Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη επιχείρησε να επανέλθει, ο πρόεδρος της ΝΔ ανταπάντησε εκ νέου: «Θα είσαι τρελή»…

Πολλά στελέχη της ΝΔ μιλούν πλέον ανοικτά για εσωκομματικές εξελίξεις, επιρρίπτοντας στον Αντώνη Σαμαρά σοβαρές ευθύνες για το αποτέλεσμα.

Ενδεικτικά είναι τα tweets του Νίκου Δένδια, ο οποίος αφήνει αιχμές για την ηγεσία της ΝΔ ως προς το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Πηγή: Ντόρα σε Σαμαρά: Αντώνη, παραιτήσου! | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/215565/ntora-se-samara-antoni-paraitisoy#ixzz3f2jU5tVn

Σχετικά άρθρα