Ρεκόρ ψήφων στο Survivor

Ποια καραμπόλα μπορεί να κρατήσει την Πασχάλη στο παιχνίδι

Το χθεσινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των διασήμων, ο μοναδικός που το είχε δει ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης (στα πιο τρελά του όνειρα). Μπορεί ο Γιάννης Σπαλιάρας να ήταν φαβορί για να βρεθεί στον τάκο και η υποψηφιότητα της Πασχάλη να μη θεωρείται έκπληξη, δεν ισχύει το ίδιο όμως στην περίπτωση του Αγγελόπουλου.

Ο Ντάνος δεν ήταν στο κάδρο καθώς ακόμα και ο μεγαλύτερος του αντίπαλος (Χανταμπάκης) δεν είχε σκοπό να τον ψηφίσει, αφενός για να μη ρίξει άλλο λάδι στη μεταξύ τους φωτιά, αφετέρου για να φτιάξει το προφίλ του στο κοινό, που μετά την κόντρα τους άρχισε να τον βλέπει διαφορετικά.

Η ψήφος της Βαλαβάνη λοιπόν μπορεί να ήρθε από το πουθενά όμως επί της ουσίας δεν αλλάζει πολλά καθώς δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να αποχωρήσει ο Αγγελόπουλος απ’ το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφερε με την κίνησή της αυτή η παίκτρια των διασήμων ήταν να συσπειρώσει το κοινό του Γιώργου και να χαλάσει το δικό της προφίλ, αφού από χθες το βράδυ πρέπει να ξεπέρασε στα social media Τσανγκ και μάνατζερ ράγκμπι σε αρνητικές κριτικές.

Ο Ντάνος παρόλα αυτά παραμένει το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του Survivor με απόδοση γύρω στο 4 (έπεσε απ’ την πρώτη θέση πριν 3 μέρες, η οποία ανήκει πλέον στον Μάριο).

Το ρεκόρ ψήφων που έγινε χθες σε σχέση με τις προηγούμενες ψηφοφορίες δείχνει ότι το κοινό του Ντάνου ψήφιζε μαζικά για την παραμονή του.

Και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο στοιχείο για τον έτερο διάσημο, τον Γιάννη Σπαλιάρα, γιατί μεγάλο μέρος των υποστηρικτών του, που θα τον ψήφιζαν σίγουρα αν κάποιος άλλος συμπλήρωνε την τριάδα, σε αυτή την ψηφοφορία ψήφισε Αγγελόπουλο.

Έτσι, ο Σπαλιάρας έχασε ένα σημαντικό κομμάτι των υποστηρικτών του, ικανό να κάνει τη μονομαχία του με την Πασχάλη ντέρμπι απ’ το πουθενά. Όλοι άλλωστε με το που βγήκαν οι τρεις υποψήφιοι θεωρούσαν Ντάνο και Σπαλιάρα φαβορί για την παραμονή και προεξοφλούσαν την αποχώρηση της Πασχάλη.

Σχετικά άρθρα