Ρέμος: “Eίμαστε περήφανοι για τον Κεμάλ!”

Συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε στην τουρκική Hurriyet

Συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος στην τουρκική Hurriyet, με τον Έλληνα τραγουδιστή να μιλάει για τον Κεμάλ Ατατούρκ χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου.

O Aντώνης Ρέμος βρέθηκε στην Αλικαρνασσό και η τουρκική Hurriyet πήρε συνέντευξη από τον Ρέμο οι ρίζες του οποίου είναι από το Αϊβαλί. Μεταξύ άλλων ο Ρέμος μίλησε για τον Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος γεννήθηκε στο ίδιο με το δικό του χωριό χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες» ενώ και οι κάτοικοι είναι υπερήφανοι για εκείνον.«Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκης υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες».

«Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι Τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι και για εμάς;». Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ» είπε μεταξύ άλλων ο Ρέμος.

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

 1. Ετσι μπραβο αγορινα μου, πες τα για ολους αυτους τους Ελληναραδες που
  ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ, για ολους αυτους που ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ
  εξ αιτιας του καμαριου σου !!!!!!!!!
  Ελπιζω να μην ζουνε οι παπουδες σου και ζησουν ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΡΙΖΩΜΟ!!!!!!!!!!!
  Ολα για τα λεφτα,,,,,,,,Αντωνη γερα, παρτους τα χοντρα !!!!!!!!!!!
  Κωλοτούμπα………

Comments are closed.