Ρεπόρτερ ξεντύθηκαν για την Εθνική! (pic)

Τελικά είναι… τρελοί στη Λατινική Αμερική!

Οκτώ γυναίκες δημοσιογράφοι της Βενεζουέλας, δεσμεύτηκαν να εμφανίζονται γυμνές στις εκπομπές τους, κάθε φορά που η εθνική ομάδα της Βενεζουέλας θα κερδίζει παιχνίδι στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής!

Σε δηλώσεις τους μάλιστα τόνισαν πως… “Πιστεύουμε ότι κανείς στη Λατινική Αμερική δεν αγαπά την ομάδα του όσο οι Βενεζουελανοί. Γι αυτό κι εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την εθνική ομάδα της χώρας μας να φτάσει ψηλά”.Είμαστε πραγματικά λατρεύουν την ομάδα μας. Θα είναι εντελώς γυμνός σε μια από τις σημαντικότερες πλατείες της χώρας μας. ”

VENEZOUELA

Οι σέξι ρεπόρτερ ενθαρρύνουν κι άλλους οπαδούς να συμμετάσχουν γυμνό εκστρατεία τους, καλώντας κι άλλες νεαρές γυναίκες που αγαπούν την εθνική ομάδα της χώρας να δείξουν την κολακεία τους πετώντας τα ρούχα τους!

 

Σχετικά άρθρα

Ρωσία: Τραυματίες από πυρκαγιά σε κτίριο 25 ορόφων

Φλόγες και μαύροι καπνοί έχουν τυλίξει την πολυκατοικία στην περιοχή Κρασνογιάρσκ – Πλαστικά έπιπλα στα μπαλκόνια της πολυκατοικίας προκάλεσε την άμεση επέκταση της φωτιάς Στις φλόγες τυλίχθηκε κτίριο 25 ορόφων στην περιοχή Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, έπειτα από πυρκαγιά που προκλήθηκε από το ισόγειο της πολυκατοικίας υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η […]