Ρωσίδα δημοσιογράφος κατήγγειλε τον Μαραντόνα για σεξουαλική παρενόχληση

Στην διάρκεια της παραμονής του για τον τελικό του Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Αντιμέτωπος με κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Αφορά περιστατικό, που φέρεται να συνέβη στην Αγία Πετρούπολη, με μία δημοσιογράφο στη Ρωσία, στην διάρκεια της παραμονής του για τον τελικό του Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Αυτό αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα El Mundo, παρουσιάζοντας την μαρτυρία της Ρωσίδας δημοσιογράφου Κατερίνα Ναντόλσκαγια. Η συνάντηση των δύο έγινε σε ξενοδοχείο στην Αγία Πετρούπολη και όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, οι διηγήσεις διαφέρουν εντελώς.

Η γυναίκα είπε ότι ο διάσημος Αργεντινός, προσπάθησε να τη γδύσει, όταν έφτασαν στο δωμάτιο, με το πρόσχημα της συνέντευξης. Οι νομικοί σύμβουλοι του Μαραντόνα, υποστηρίζουν ότι όταν η γυναίκα βρέθηκε σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου, ξαφνικά άρχισε να γδύνεται μπροστά στον Αργεντινό.

Στην El Mundo η Ναντόλσκαγια εξήγησε ότι ο Μαραντόνα άρχισε να ουρλιάζει: «Ήμουν πολύ φοβισμένη και ήμουν έτοιμη να καλέσω την αστυνομία, στη συνέχεια, ένας από τους φίλους του άρχισαν να μου ρίχνει χρήματα στο πρόσωπο» , ήταν τα λόγια της στην ισπανική εφημερίδα.

Αντίθετα διηγείται την ιστορία το περιβάλλον του Μαραντόνα που αναφέρουν ότι την έβγαλαν από το δωμάτιο, όταν εκείνη γδύθηκε. Ο Μαραντόνα αναμένεται σήμερα στην αγαπημένη του Νάπολι, όπου αύριο θα ανακηρυχθεί επίτιμος πολίτης της πόλης από το δήμαρχο.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Είδε ρευστό και όρμηξε η χρυσοθήρας ! Ούτε τα τρία του δε θα πάρει, ότι ώρα θέλει έχει 10 σαν αυτή ο Ντιέγκο…

Comments are closed.