Ροζ έγκλημα στη Θεσσαλονίκη!

Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία κατηγορείται ότι έπνιξε τον μπάτλερ στην πισίνα

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη, από το ίδιο το έγκλημα της δολοφονίας 25χρονου μπάτλερ αλλά και από την τροπή της όλης υπόθεσης.

Ο 25χρονος μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα βρέθηκε νεκρός το Φεβρουάριο του 2013 να επιπλέει στην πισίνα του σπιτιού όπου εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ανήκει σε πασίγνωστη επιχειρηματική οικογένεια της πόλης που δραστηριοποιείται στα είδη σπιτιού.

Για το έγκλημα, ένα χρόνο αργότερα παραπέμφθηκε ο γιος της 33χρονος γιος της οικογένειας όπου δούλευε ο 25χρονος.

Η δίκη του 33χρονου σήμερα κατηγορούμενου, που αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο του 25χρονου υπηρέτη, έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα.

Όπως αποκαλύπτεται στη δικογραφία της σκοτεινής υπόθεσης, σύμφωνα με την Espresso, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δολοφόνησε τον άτυχο οικιακό βοηθό, επειδή αρνούνταν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του.

Το βούλευμα «καταπέλτης» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, είχε βγει ένα χρόνο μετά τη δολοφονία και παρέπεμπε τον γιο του επιχειρηματία σε δίκη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», καθώς φέρεται ότι στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τον 25χρονο. Μάλιστα σύμφωνα με την κρίση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα, αφού το θύμα έφερε σωρεία κακώσεων σε επίμαχα σημεία του σώματός του.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, το επίμαχο Σαββατοκύριακο της δολοφονίας, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του απουσίαζαν σε ταξίδι, ενώ και στο υπηρετικό προσωπικό, πλην του νεαρού μπάτλερ είχε δοθεί άδεια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνος, με τον κατηγορούμενο γιο της οικογένειας.

Πώς προήλθε ο θάνατος

Ο 25χρονος υπηρέτης είχε βρεθεί νεκρός από τον συνάδελφό του, που του άλλαζε τη βάρδια. Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι ο θάνατος του 25χρονου προήλθε από ασφυξία, ενώ η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι εντοπίστηκαν «αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών, με το κεφάλι και τον κορμό του 25χρονου να βρίσκονται μέσα στο νερό της πισίνας».

Αιτία θανάτου του θύματος, κατά την ιατροδικαστική εξέταση, ήταν ένα κάταγμα που εντοπίστηκε σε οστό του λαιμού, ενώ σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, ο 25χρονος τοποθετήθηκε προσεχτικά στην πισίνα ώστε το χλώριο να αλλοιώσει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν εξαρχής να υποδείξουν την ταυτότητα του δολοφόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος σήμερα κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά ότι δολοφόνησε τον άτυχο μπάτλερ, όμως όπως επισημαίνεται στο βούλευμα, έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις.

 

Σχετικά άρθρα