Ροζ video από το Πατρινό καρναβάλι

Τετραπλή ερωτική συνεύρεση

Νέο video ερωτικού περιεχομένου φαίνεται πως «γυρίστηκε» το τριήμερο του Καρναβαλιού στην Πάτρα με πρωταγωνιστές δύο γνωστούς εργαζόμενους σε νυχτερινό κέντρο της πόλης και δύο νεαρές.

Φαίνεται πως μετά το άκουσμα του γνωστού καρναβαλικού τραγουδιού quetelapongo(που σημαίνει «και σου το βάζω») αποφάσισαν να εφαρμόσουν τους στίχους του τραγουδιού στην πράξη!

Το video τραβήχτηκε από τον έναν εκ των δύο νεαρών (γνωστών στην πιάτσα και θεωρούμενους από τους όμορφους στον χώρο) και μάλιστα με την συναίνεση των δύο κοριτσιών (τουλάχιστον όπως φαίνεται στις εικόνες).

Οι εικόνες βιντεοσκοπήθηκαν χαράματα, στο εσωτερικό του νυχτερινού κέντρου. «Δεν νομίζω ότι οι κοπέλες ήσαν μεθυσμένες. Συμπεριφέρονταν απόλυτα φυσιολογικά και μάλιστα δεν έδειχναν να είχαν απολύτως κανένα πρόβλημα», μας είπε μπάρμαν που είδε τις επίμαχες σκηνές.

Την στιγμή που η μία κοπέλα ερωτοτροπούσε με τον έναν εργαζόμενο, ο άλλος τραβούσε με το κινητό. Το video έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια, ενώ όπως φαίνεται η μία νεαρή δεν είχε κανένα πρόβλημα με το αν η φίλη της ερωτοτροπούσε …μπροστά στα μάτια της. Αφού βέβαια είχε βγάλει τα μισά… από τα καρναβαλικά της ρούχα! Πάντως περιορίστηκαν σε έναν παρτενέρ (η κάθε μία σε αυτόν που ήθελε) και έτσι η τετραπλή ερωτική συνεύρεση δεν μετατράπηκε …σε όργιο!

Σχετικά άρθρα