Σάλος με καθηγητή στην Κέρκυρα

«Ο Κολοκοτρώνης έκανε θρύψαλα κρανία μικρών Εβραίων»

Σάλο έχει προκαλέσει ένας καθηγητής Χημείας στην Κέρκυρα, που ασκεί κριτική στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Παύλο Μελά.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το παραλήρημα ενός καθηγητή σε σχολείο της Κέρκυρας.

Ο συγκεκριμένος καθηγητής, ο οποίος διορίστηκε προκειμένου να διδάξει το μάθημα της Χημείας σε ένα βίντεο, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο κατηγορεί τόσο τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, όσο και τον Παύλο Μελά υποστηρίζοντας ότι αμφότεροι σκότωσαν παιδιά κια γυναίκες.

Παράλληλα ο ίδιος υποστήριξε ότι η Μπουμπουλίνα «εξαγόραζε» τις ζωές Εβραίων και Τούρκων, με κοσμήματα

«Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα» υποστήριξε ενώ στην συνέχεια τον χαρακτήρισε χείριστο δείγμα του ελληνικού πολιτισμού, αλλά και ότι «δεν ήταν ήρωας».

Ένας από τους μαθητές είπε κάποια στιγμή στον καθηγητή «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος», για να πάρει την εξής απάντηση: «σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος. (…) Ο ίδιος γράφει ότι για τη χώρα του έκανε θρύψαλα μικρά κρανία Εβραιόπουλων. Η ίδια η Μπουμπουλίνα εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε».

Σχετικά άρθρα