Σάλος στις ΗΠΑ: Διέρρευσαν φωτογραφίες του γιου Μπάιντεν (pics)

Εμφανίζεται γυμνός, με ιερόδουλες, να κάνει ναρκωτικά

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά τη δημοσίευση σχεδόν 9.000 φωτογραφιών από το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του προέδρου της χώρας. Οι 8.864 φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο bidenlaptopmedia.com από μια ακροδεξιά οργάνωση, την Marco Polo και δείχνουν τον γιο του Τζο Μπάιντεν να είναι γυμνός, να παίρνει ναρκωτικά και να κάνει σεξ με εκδιδόμενες γυναίκες.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. οι εικόνες χρονολογούνται μεταξύ 2008 και 2019. Ορισμένες έχουν επισυναπτόμενες γεωγραφικές συντεταγμένες, οι οποίες αποδεικνύουν πως ο Χάντερ τράβηξε τις εν λόγω φωτογραφίες στη Χαβάη, στο Κάμπο Σαν Λούκας, στο Κόσοβο, στη Δομινικανή Δημοκρατία, στη δυτική Κίνα, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Ρώμη, στο Βελιγράδι και σε όλες τις ΗΠΑ.

 

Χάντερ Μπάιντεν

Ποια είναι η οργάνωση Marco Polo

Η ακροδεξιά οργάνωση Marco Polo ιδρύθηκε από τον πρώην υπάλληλο του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τραμπ, τον 28χρονο Γκάρετ Ζίγκλερ, ο οποίος την περιγράφει ως μια «μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα που αποκαλύπτει τη διαφθορά και τον εκβιασμό».

«Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει πώς είναι η πρώτη οικογένεια, θα το μάθει. Και δεν πρόκειται να βγάλουμε φωτογραφίες που παρουσιάζουν τους Μπάιντεν με καλό μάτι», δήλωσε ο Ζίγκλερ.

Στις δημοσιεύσεις του πρώην στελέχους του Τραμ περιλαμβάνεται επίσης μια έκθεση 645 σελίδων για την έρευνα του Marco Polo σχετικά με το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ, η οποία δημοσιεύθηκε το περασμένο φθινόπωρο.

 

Χάντερ Μπάιντεν 2

Κατηγορούν τον Χάντερ για εγκλήματα

Η έκθεση κατηγορούσε τον Χάντερ για 459 εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων αδικημάτων πορνείας, διανομής και κατοχής ναρκωτικών, εξαπάτησης κυβερνητικών υπηρεσιών, παράνομων ξένων λόμπι και ξεπλύματος χρήματος.

Χρησιμοποίησε επίσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα έγγραφα από το φορητό υπολογιστή για να ισχυριστεί ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ήταν συνένοχος σε φοροδιαφυγή, παραβίασε τον νόμο περί προεδρικών αρχείων και χρησιμοποίησε μη δημόσιες πληροφορίες για οικονομικό όφελος σε έξι περιστατικά από τον Ιούνιο του 2010 έως τον Δεκέμβριο του 2016.

 

Χάντερ Μπάιντεν 3

Ο Ζίγκλερ δημοσίευσε επίσης περισσότερα από 120.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το φορητό υπολογιστή στον ιστότοπό του, BidenLaptopEmails.com, καθώς και απομαγνητοφώνησε και δημοσίευσε σελίδες από το ημερολόγιο της αδελφής του Χάντερ, Άσλεϊ Μπάιντεν.

Ο Χάντερ Μπάιντεν έχει εκτεθεί πολλές φορές με την προσωπική του ζωή. Η πρώην σύζυγός του στα απομνημονεύματα της περιγράφει την ακόλαστη ζωή του Χάντερ με ναρκωτικά, σεξ και απιστίες ενώ πολλές φορές έχουν διαρρεύσει στον Τύπο αντίστοιχα ροζ βίντεο και φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές του.

πηγή: ethnos

Σχετικά άρθρα