«Σάρωσε» η Εθνική στο Open!

Μεγάλα τα νούμερα της τηλεθέασης

Μπορεί το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Βοσνία να ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, ωστόσο η μετάδοσή του από το Open TV κατέγραψε εντυπωσιακά ποσοστά.

Κι αυτό σε μια ζώνη με δυνατό ανταγωνισμό ανάμεσα στα κανάλια. Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ κατάφερε να έχει τέσσερα τέταρτα με ποσοστά άνω του 20% στο γενικό σύνολο!

Για μισή ώρα στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας στο Open ΤV ήταν το πρώτο πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση (με 20,6% και 21,9%), αφήνοντας πίσω του και το GNTM του Star!

Συγκεκριμένα, η μετάδοση του αγώνα Ελλάδα-Βοσνία από το Open ΤV πέτυχε στο γενικό σύνολο μέσο όρο 18,5%!

ΣΚΑΪ και Alpha ήταν οι χαμένοι το βράδυ της Τρίτης. Τόσο το σίριαλ «8 Λέξεις» (μ.ό. 17,1%, αλλά με ώρα έναρξης 21.00) όσο και η ξένη ταινία «Σημείο Υπεροχής» που ακολούθησε (παίζοντας απέναντι στην εθνική ομάδα έκανε μονοψήφια). Όσο για τον Alpha η σειρά «Έρωτας Μετά» έκανε μέσο όρο 12,1%.

Επίσης, στο ανδρικό κοινό η κυριαρχία του αγώνα Ελλάδα-Βοσνία στο Open TV ήταν απόλυτη, με μέσο όρο 24,6%! Μάλιστα, κατέγραψε ένα τέταρτο στο 30,4% και άλλα πέντε τέταρτα με ποσοστά από 20% μέχρι και 28,4%!

Στο ίδιο κοινό (άνδρες 25-54), οι Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 έκαναν 23,7%, το GNTM του Star 21,7%, ο Έρωτας Μετά του Alpha 9,8% και οι 8 Λέξεις του ΣΚΑΪ 7,7%.

Πολύ καλά ποσοστά κατέγραψε και το post game show στο Open TV. Η εκπομπή που ακολούθησε τη νίκη της εθνικής ομάδας πέτυχε μ.ό. 10,7% στο γενικό σύνολο, ενώ στο ανδρικό κοινό ο μέσος όρος του έφτασε στο 11,9% (με peak σε τέταρτο 14,4%).

Σχετικά άρθρα