Σάρωσε σε τηλεθέαση το Open με τη φιέστα του ΠΑΟΚ!

Όλοι θέλανε να δουν τον Δικέφαλο πρωταθλητή

«Σάρωσε» σε τηλεθέαση το Open με τη live μετάδοση της φιέστας του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος!

H απευθείας μετάδοση της φιέστας του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εκτόξευσε το Open!

Το χολιγουντιανό υπερθέαμα της Τούμπας κέρδισε τους τηλεθεατές και χάρισε στο Open τις καλύτερες επιδόσεις του σε κυριακάτικο prime time!

Η φαντασμαγορική γιορτή του ΠΑΟΚ στο γήπεδό του κατέγραψε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης σε όλη τη διάρκειά της, παρά τον έντονο ανταγωνισμό από τα βαριά χαρτιά των άλλων καναλιών (Survivor, Your Face Sounds Familiar, γνωστές ταινίες).

Ειδικά στο ανδρικό κοινό, το Open σάρωσε με τη μετάδοση της φιέστας από τις 21.15 μέχρι τις 22.45.

Το event της Τούμπας είχε μέσο όρο τετάρτου ακόμα και 22,1% στους άνδρες 25-54 (με μ.ό. 16,7%), ενώ στους άνδρες 25-44 έκανε στο peak 22,5%!

Μάλιστα, το Open ήταν το πρώτο κανάλι στο ανδρικό κοινό από τις 21.30 μέχρι τις 22.45!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ανδρικό κοινό της Θεσσαλονίκης το event έφτασε να κάνει το αστρονομικό 40,2%!

Στο δυναμικό κοινό 18-54 η φιέστα του ΠΑΟΚ στο Open κατέγραψε μ.ό. όρο τετάρτου ακόμα και 16,3%, έχοντας σταθερά διψήφια ποσοστά από την αρχή μέχρι το τέλος (με μ.ό. 13,5%)!

Στο γενικό σύνολο το Open επίσης έκανε διψήφια ποσοστά σε όλη τη διάρκεια της φιέστας με μ.ό. τετάρτου ακόμα και στο 13,5%!

Ακόμη και στο γυναικείο κοινό 25-54 ήταν διψήφια τα νούμερα του Open αυτή τη μιάμιση ώρα με μ.ό. 10,8%!

Η επιλογή του καναλιού της Παιανίας να μεταδώσει ζωντανά τη γιορτή του ΠΑΟΚ έδειξε πως ένα καλό προϊόν τόσο αισθητικά όσο και οργανωτικά «πουλάει» ακόμα και όταν αφορά θεωρητικά μόνο μία ομάδα.

Σχετικά άρθρα

Ερωτήσεις προς Ιβάν!

Τη δική τους απάντηση στις αγγελίες πρόσληψης νέου προσωπικού στη ΣΕΚΑΠ δίνουν τα δύο Σωματεία Εργαζομένων της καπνοβιομηχανίας, τα οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσαν με τίτλο «ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω», ζητούν να σταματήσουν οι απολύσεις των συναδέλφων τους. «Η Διοίκηση της ΣΕΚΑΠ ΑΕ έβαλε αγγελίες για την πρόσληψη προσωπικού στο εργοστάσιο της Ξάνθης ενώ […]