Σάρωσε το «Κόκκινο ποτάμι»!

Εξαφάνισε” The Voice και The Final Four

Η σειρά εποχής «Το Κόκκινο Ποτάμι» συνεχίζει να συναρπάζει τους τηλεθεατές τα βράδια της Κυριακής, σημειώνοντας τηλεθέαση ρεκόρ για μία ακόμη εβδομάδα.

Το ιστορικό σίριαλ, το οποίο περιγράφει τον διωγμό των Ελλήνων του Πόντου από τους Νεότουρκους προέβαλε το βράδυ της Κυριακής δύο ακόμη επεισόδια και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ανταγωνισμό.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τις μετρήσεις, η σειρά σημείωσε ποσοστό 34,1% και 34,3% για έκαστο από τα δύο επεισόδια. Το σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη εκτοξεύτηκε σε τέταρτο ακόμη και στο 37,8%.

Την ίδια ώρα, το δεύτερο επεισόδιο από το show του «Final Four» στον ΑΝΤ1 τα βρήκε σκούρα απέναντι στη σειρά του OPEN.

Έτσι, η εκπομπή που προβάλλεται σχεδόν στο σύνολό της απέναντι από το «Κόκκινο Ποτάμι» υποχώρησε σε τηλεθέαση 11,7% το βράδυ της Κυριακής.

Καλύτερη ήταν η εικόνα για το «The Voice», κυρίως χάρη στην μεγάλη διάρκεια προβολής του. Το παιχνίδι του ΣΚΑΙ παίρνει ανάσα στην τηλεθέαση μετά το τέλος της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι». Συγκεκριμένα, στο σύνολο της προβολής του χθες, το The Voice σημείωσε τηλεθέαση 22,2%. Το talent show πιέστηκε σε ποσοστά τηλεθέασης γύρω στο 15% ως τις 23.00, ενώ εκτοξεύτηκε στους πίνακες της Nielsen μετά, σημειώνοντας ακόμη 33,7% σε τέταρτο προβολής.

Σχετικά άρθρα