Σπουδαίο deal με Mega o Σαββιδης!

Tι ετοιμάζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι τίτλοι τέλους για το οριστικό φινάλε στη λειτουργία του Mega μπορεί να πλησιάζουν αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα περουσιακά του στοιχεία, ειδικά όσα έχουν να κάνουν με την τηλεοπτική του περιουσία, θα χαθούν. Αντίθετα αποτελούν το ισχυρότερο μέρος της διατήρησής του ακόμα και τώρα σε ψηλή θέση στους δείκτες τηλεθέασης.

Αυτό μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να είναι για τους ιδιοκτήτες των άλλων καναλιών που περιμένουν τον τερματισμό της λειτουργίας του πρώην μεγάλου καναλιού για να ανοίξει η διαδικασία που θα οδηγήσει στον πλειστηριασμό της ταινιοθήκης του.

Ήδή σύμφωνα με το Secret έχουν γίνει οι πρώτες επαφές από τους καναλάρχες προς τις τράπεζες, προς το παρόν απλά για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρουν τους για συμμετοχή στη διαδικασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ένθετου των «Παραπολιτικών» δεδομένο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ο μεγαλομέτοχος του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος και ο ιδιοκτήτης του «E» (από την ερχόμενη εβδομάδα «Open») Ιβάν Σαββίδης, με τον δεύτερο μάλιστα να «καίγεται» να αποκτήσει αυτό το περουσιακό στοιχείο.

Η ταινιοθήκη του Mega σίγουρα θα άλλαζε επίπεδο το νέο κανάλι και ο Ιβάν Σαββίδης έχει επικεντρώσει σημαντικό μέρος της μιντιακής του στρατηγικής στην απόκτησή της, δίνοντας τα «ρέστα» του για να βάλει στην φαρέτρα του και αυτό το όπλο.

Οι επαφές έχουν ξεκινήσει όχι μόνο με τις τράπεζες αλλά και με ανθρώπους που συνδέονται άμεσα ή έμεσα με την εκποίηση του σπουδαίου περουσιακού στοιχείου που θα αλλάξει άμεσα τη θέση του «Open» στον τηλεοπτικό χάρτη.

Σχετικά άρθρα