Σε… αργία ο Μπέος

“Θέμα ημερών” λέει ο δήμαρχος Βόλου

Θέμα ημερών εκτίμησε ότι είναι η απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με την οποία θα τεθεί σε αργία ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ενώ δήλωσε ότι θα προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Επιτέθηκε κατά βουλευτών και κυβερνητικών παραγόντων χαρακτηρίζοντάς τους «αριστερούς του κώλ…» που κάνουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και σε θεσμικούς παράγοντες για την αργία του.

«Αυτοί που έβαζαν στοίχημα ότι μέχρι χθες θα έρθει η αργία μου, το έχασαν. Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει, αλλά για να μην πάθουν κανένα καρδιακό επεισόδιο να τους πω ότι είναι θέμα χρόνου, ενώ για το αν θα τεθώ σε αργία, ή αν η απόφαση του Γεν. Γραμματέα είναι σε ισχύ θα το αποφασίσει το ΣτΕ. Ο Νόμος μου δίνει το δικαίωμα και θα προσφύγω», ανέφερε ο Αχ. Μπέος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Σχετικά άρθρα

Τροχαίο με νεκρό στην Περαία!

Τροχαίο δύστυχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, στο ύψος της Περαίας.  Το τροχαίο σημειώθηκε στις 6:10 όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 23χρονο συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 76χρονος. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 73χρονος συνεπιβάτης του δεύτερο οχήματος ενώ […]