Σε κέντρο απεξάρτησης γνωστή ηθοποιός

Για να αποτοξινωθεί από το ποτό

Να ξεπεράσει τον εθισμό της στο αλκοόλ και στα χάπια παλεύει εδώ και χρόνια γνωστή ηθοποιός η οποία εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο λόγος για την Heather Locklear. Η εν λόγω ηθοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που έχει εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, κάτι το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν 25 φορές, με την τελευταία να είναι τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο η ίδια έφυγε προτού ολοκληρώσει την θεραπεία της, ενώ επέστρεψε δύο εβδομάδες αργότερα προκειμένου να προσπαθήσει για ακόμα μία φορά.

Ενδεικτικό της κατάστασης της είναι ότι αυτή εδώ και χρόνια επηρεάζει και την οικογένεια της και περισσότερο απ΄όλους, την κόρη της από τον πρώτο της γάμο με τον Richie Sambora Ava.

«Έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, τα χάπια και με την ψυχική της υγεία. Δεν θέλει κανένα άτομο δίπλα της που μπορεί να την κάνει υπεύθυνη. Δεν έχει δουλειά, τίποτα που να την κρατάει υπεύθυνη. Αυτό διαλύει την οικογένεια της. Είναι ένα πρόβλημα που τους απασχολεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Η Ava έχει περάσει πολύ άσχημα.» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

Μπορεί η ηθοποιός να γύρισε στην κλινική, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της, ωστόσο υπάρχει ο φόβος ότι πρόκειται να ξανακυλήσει εκ νέου.

Σχετικά άρθρα