Σε κέντρο απεξάρτησης ο Brad Pitt

Σε ειδικό κέντρο για διασημότητες

Σε ειδικό κέντρο για διασημότητες κατέφυγε ο Μπραντ Πιτ, προκειμένου να δεχθεί βοήθεια από ειδικούς για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί χωρίς να καταφύγει στο αλκοόλ.

Σύμφωνα με το Page Six, η ομάδα του Μπραντ Πιτ τον ώθησε να ζητήσει βοήθεια από ένα κέντρο στο Λος Άντζελες που σχεδιάστηκε ειδικά για τους διάσημους του Χόλιγουντ.

Όπως αναφέρουν πηγές του περιοδικού, ο διάσημος ηθοποιός παρακολούθησε συναντήσεις και συνεδρίες θεραπευτικές στις ιδιωτικές εγκαταστάσεις του κέντρου, που έχουν δημιουργηθεί από ένα πλούσιο άτομο, το οποίο αντιμετώπισε κι αυτό προβλήματα με ουσίες και ήθελε να βοηθήσει και άλλα άτομα που βρίσκονται στη θέση αυτή.

Οι ίδιες πηγές υποστήριξαν στο Page Six ότι το κέντρο παρέχει ειδικά «εντατικά» προγράμματα σε ομάδες ή ατομικά για να μπορέσουν να βοηθηθούν και να ανακάμψουν από τα προβλήματα εξάρτησης.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ Style που δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Μπραντ Πιτ μίλησε για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε, αλλά δεν αναφέρθηκε στο κέντρο βοήθειας, στο οποίο απευθύνθηκε για την απεξάρτησή του.

Σχετικά άρθρα