Σε ψυχιατρική κλινική ο ράπερ!

«Ήμουν αποφασισμένος να αυτοκτονήσω»

Αποφασισμένος να αυτοκτονήσει ήταν ο 24χρονος ράπερ Lamanif σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος- κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σε θέση να αναφερθεί στην εκβίαση που υπέστη με συγκεκριμένο βίντεο και για το οποίο όπως είχε καταγγείλει στο μήνυμά του αναγκαζόταν να δίνει χρήματα.

Ωστόσο, όπως είπε όλα θα τα καταθέσει το επόμενο διάστημα. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραγγελθεί η εξέταση της ψυχικής υγείας και κατάστασης του 24χρονου και στη συνέχεια να συνταχθεί σχετική πραγματογνωμοσύνη. Μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Όλο το διάστημα της εξαφάνισή του φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλου του. Στην ασφάλεια κατέθεσε και συνεργάτης του 24χρονου, ο οποίος πληροφορήθηκε άμεσα τον εντοπισμό του.

 

Εντοπίστηκε στην Ανάληψη τα ξημερώματα του Σαββάτου
Ο 24χρονος ράπερ βρέθηκε από το τμήμα αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσσαλονίκη. Συνοδεία αστυνομικών ο ράπερ πήγε για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύων νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μετά την ολοκλήρωσή τους οδηγήθηκε στη Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και έδωσε κατάθεση το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου σχετικά με την εξαφάνισή του. Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Silver Alert από τη Γραμμή Ζωής.

Σχετικά άρθρα