Σερβιτόρα πήρε φιλοδώρημα 2.020 δολαρίων (vid)

Με το δεξί μπήκε στο νέο έτος μια γυναίκα στο Μίτσιγκαν

Το όνομά της είναι Ντανιέλε Φραντσόνι, μια σερβιτόρα σε εστιατόριο στην Αλπένα του Μίσιγκαν και η χρονιά της πάει όπως ξεκίνησε το 2020, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα…

Η Φραντσόνι λοιπόν, σέρβιρε ένα ζευγάρι και όταν ζήτησαν να πληρώσουν τους πήγε το λογαριασμό που ήταν 23 δολάρια.

Η σερβιτόρα με έκπληξη διαπίστωσε ότι το ζευγάρι της άφησε ένα μικρό φιλοδώρημα, της τάξης των… 2.020 δολαρίων, αντί για τα 23.

«Ευτυχισμένο το νέο έτος. 2020 tip challenge» της έγραψαν πάνω στον λογαριασμό! Με έκδηλη την έκπληξη, η σερβιτόρα πήγε στο αφεντικό της και τον ρώτησε αν πράγματι μπορούσε να τα κρατήσει. Της απάντησε ότι το φιλοδώρημα ήταν απολύτως νόμιμο.

«Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν σε ανθρώπους σαν εμένα», είπε η ίδια που είχε ένα πολύ δύσκολο 2019 και μετακόμισε στο Μίσιγκαν για ένα νέο ξεκίνημα, καθώς ήταν πρώην εθισμένη και ζούσε σε καταφύγιο αστέγων.

Συνέχισε δε, λέγοντας: «Δεν ήξεραν τίποτα για την ιστορία μου. Δεν γνώριζαν τις δυσκολίες που έχω περάσει. Το έκαναν μόνο από την καλή τους την καρδιά και τώρα τα παιδιά μου θα έχουν μέλλον και ένα σπίτι. Κάτι που είναι πολύ σπουδαίο».

Εκ των υστέρων έγινε γνωστό ότι το φιλοδώρημα είχε αφήσει ο Ντόνι Γουόμπεργκ…

Σχετικά άρθρα

Η πόλη με τα διαμάντια που «καταπίνει» η άμμος

Υπάρχει ένα μέρος στην Αφρική ονόματι Κόλμανσκοπ, που το πιθανότερο είναι ότι δεν το γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Στην έρημο Namib στη νότια Ναμίμπια τα σπίτια στέκουν σαν φαντάσματα και παλεύουν με το χρόνο και τις καιρικές συνθήκες να παραμείνουν όρθια. Πλέον στο Κόλμανσκοπ δεν υπάρχει ούτε ένας κάτοικος και τα κτίσματα έχουν γεμίσει με […]