Σεξ στην παραλία μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών!

Στην Πάτρα το συμβάν

Ημέρες έρωτα, αγάπης και πάθους βιώνουν μεταξύ τους δυο νεαροί ποδοσφαιριστές ερασιτεχνικού σωματείου της Πάτρας, οι οποίοι έχουν ξεφύγει εντελώς.
Μια από τις τελευταίες σκηνές – προϊόν του αχαλίνωτου έρωτά τους – εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή στην παραλία «Δάφνες» των Μποζαϊτίκων, εκεί όπου το ζευγάρι μετέβη αμέσως μετά την προπόνηση της ομάδας στην οποία αγωνίζεται.

Η προπόνηση έγινε στον Άγιο Βασίλειο και οι δύο ποδοσφαιριστές αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και αναχώρησαν γρήγορα για την παραλία όπου και επιδόθηκα σε ερωτικές περιπτύξεις.

Το γεγονός ότι η σχέση τους εδώ και καιρό αποτελεί το κοινό μυστικό μεταξύ των παικτών και των παραγόντων της ομάδας, οδήγησε κάποιους από αυτούς να παρακολουθήσουν τις κινήσεις του ζευγαριού και η περιέργειά τους ικανοποιήθηκε πλήρως, καθώς «ευτύχισαν» ακόμα και να καταγράψουν κάποιες από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μέσα στο αμάξι αλλά και την έξοδο με τις κάλτσες και το εσώρουχο του ενός εκ ερωτευμένων, προκειμένου όταν ηρέμησαν τα πάθη να μπει στο δικό του αυτοκίνητο για να φύγει.

Το θέμα πλέον έχει πάρει μεγάλη έκταση, με τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου να δηλώνουν αδυναμία διαχείρισής του, καθώς η θέση τους είναι λεπτή, αφού εκτιμούν πως οποιαδήποτε κίνησή ή απόφαση μπορεί να παρεξηγηθεί και να θεωρηθεί ακόμα και ομοφοβική.

Ωστόσο καλοθελητές αφήνουν να διαρρεύσει, πως για τα καμώματα του ζευγαριού θα φροντίσουν να ενημερωθούν οι δικοί του άνθρωποι, ενώ στη μια περίπτωση υπάρχει και σοβαρή σχέση του ενός εκ των ερωτευμένων συναθλητών με νεαρή με την οποία κατά τα’ άλλα πάει για γάμο.

πηγή: dete.gr

Σχετικά άρθρα