Σεξολόγος πληρώνεται για να βλέπει «επί το έργον»

Απίστευτη είδηση από την Αυστραλία

Λίγο περισσότερο από 1,75 ευρώ το λεπτό πληρώνεται σεξολόγος στην Αυστραλία για να παρακολουθεί ζευγάρια να κάνουν σεξ από απόσταση… αναπνοής.

Η Κιμ Νγκούγεν ισχυρίζεται ότι τα βοηθά να εξερευνήσουν την ερωτική ενέργειά τους» ώστε να ανάψουν τη «σπίθα» που θα κάνει τα σεντόνια του κρεβατιού τους να πάρουν «φωτιά».

Το πρώτο βήμα στη συνεδρία μίας ώρας, το κόστος της οποίας ανέρχεται σε 106 ευρώ, όπως αποκαλύπτει η σεξολόγος από τη Χρυσή Ακτή στη «Daily Mail» της Αυστραλίας, είναι η «χαρτογράφηση των γεννητικών οργάνων». Πρόκειται για μια τεχνική κατά την οποία με την καθοδήγηση της ειδικού οι παρτενέρ ανακαλύπτουν μέσω της αυτοϊκανοποίησης ποια ακριβώς σημεία του αιδοίου ή του πέους τους προσφέρουν τη μεγαλύτερη ηδονή.

Κάποιες φορές αυτό γίνεται με μια προκαταρκτική ατομική συνεδρία κυρίως για τις γυναίκες. Ακολουθούν συνεδρίες με τον σύντροφό τους, στις οποίες κάνουν σεξ μπροστά στη σεξολόγο.

Ακολουθώντας τις οδηγίες της, για να ανακαλύψουν μαζί τι τους ευχαριστεί περισσότερο. Κάποιες φορές, μάλιστα, οι συμβουλές της ήταν τόσο επιτυχημένες, που το σεξ έγινε τόσο άγριο, που η Νγκούγεν ομολογεί ότι αναγκάστηκε να βγει από το δωμάτιο.

Σχετικά άρθρα