«Σφόδρη» επίθεση σε Μαρινάκη!

Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού!

«Ο κ. Μαρινάκης με τη χθεσινή του δήλωση αναδεικνύεται στο νέο ηγετικό παράγοντα αυτού του μαύρου μετώπου» αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου.

Με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου απαντά στην επίσημη δήλωση που εξέδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της Τρίτης απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις και καταγγελίες του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα και απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

«Λίγο πριν το τέλος της μνημονιακής επιτροπείας και ενώ η χώρα ανακάμπτει, η Νέα Δημοκρατία στερούμενη πλέον κάθε πολιτικού επιχειρήματος επιστρατεύει το μαύρο μέτωπο της συκοφαντίας, των ψευδών δημοσιευμάτων και των εκβιασμών. Στόχος του μαύρου μετώπου είναι η παλινόρθωση της πιο εκφυλισμένης εκδοχής του παλιού πολιτικού συστήματος της ολιγαρχίας, της διαπλοκής και του πελατειασμού.

Ο κ. Μαρινάκης με τη χθεσινή του δήλωση αναδεικνύεται στο νέο ηγετικό παράγοντα αυτού του μαύρου μετώπου, στο νέο πολιτικό καθοδηγητή της Νέας Δημοκρατίας και του κυρίου Μητσοτάκη. Το επικίνδυνο για τη δημοκρατία και τις αρχές του κράτους δικαίου δεν είναι η πολιτική αντιπαράθεση αλλά η ταύτιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις συκοφαντίες, τα ψέματα και τις εντολές ενός διωκόμενου για εμπορία ναρκωτικών επιχειρηματία.

Το να επικαλείται πάντως η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη αλλά και ο κ. Μαρινάκης τις αρχές του κράτους δικαίου και να καλούν σε υπεράσπιση των αρχών της αστικής δημοκρατίας είναι το λιγότερο ειρωνικό. Σε κάθε περίπτωση, τους καλωσορίζουμε στην επικράτεια των αρχών του ευρωπαϊκού διαφωτισμού».

Σχετικά άρθρα

Εκρήξεις σε πολυκατοικίες της Τούμπας

Δύο εκρήξεις, οι οποίες σημειώθηκαν με μικρή διαφορά ώρας, αναστάτωσαν το βράδυ της Κυριακής την Θεσσαλονίκη. Η πρώτη έκρηξη έγινε στον ισόγειο χώρο πολυκατοικίας, στην οδό Ευτυχίδου, στην Κάτω Τούμπα. Εκεί εξερράγη ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός μικρής ισχύος, αποτελούμενος από ένα γκαζάκι, ενώ από την την έκρηξη δεν προκλήθηκαν ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες […]