«Σίχαμα, θα πληρώσεις για όλα»

Απειλητικές αφίσες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Μια κίτρινη, ανυπόγραφη αφίσα με ένα διακριτό κόκκινο αστέρι στην πάνω δεξιά της γωνία έχει κάνει την εμφάνισή της στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες.

Η αφίσα απεικονίζει τον πρώην πλέον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη ενώ το απειλητικό μήνυμα αναφέρει «Σίχαμα, θα πληρώσεις για όλα».

«Οργισμένος ο Λιγνάδης» λέει ο δικηγόρος του

«Τις τελευταίες ημέρες ο κύριος Λιγνάδης έχει γίνει δέκτης ανήθικων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων. Έχει επιλέξει να απαντήσει με τον δέοντα τρόπο στον χρόνο που θα κρίνει κατάλληλο και κυρίως ενώπιον του φυσικού δικαστή» ανέφερε χθες μιλώντας στο Star ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας.

Συνεχίζοντας πως: «Τώρα κάποιοι εξέλαβαν αυτή τη στάση ως αδυναμία και δυστυχώς άλλοι όταν διαπίστωσαν ότι δεν αντιδρά σπασμωδικά, όπως μάλλον ήλπιζαν, προχώρησαν ακόμα περισσότερο. Ουσιαστικά, θα χρησιμοποιήσω και την έκφρασή του, ότι βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα, όπου περιλαμβάνει κάθε μέρα και μία διαφορετική ιστορία και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του. Καλά τους περισσότερους δεν τους γνωρίζει ούτε κατ’ όψιν, και οι περισσότεροι δεν λένε καν το όνομά τους!».

Σχετικά άρθρα