Σήμερα η παρουσίαση του iPhone 7

Στις 20.00 ώρα Ελλάδας από την Apple

Στις 20:00 σήμερα, ώρα Ελλάδος, η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPhone 7, καθώς και το iPhone 7 Plus, τα οποία θα διαθέτουν βελτιωμένη κάμερα, 3GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινάει από τα 32GB και όχι από τα 16GB όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, μάλλον δεν θα έχει θύρα ακουστικών, θα αντέχει στο νερό και θα είναι διαθέσιμο σε 4 χρωματικές επιλογές.

Εκτός όμως από το iPhone 7 η Apple, ίσως παρουσιάσει και το ανανεωμένο Apple Watch 2, το οποίο θα έχει ενσωματωμένο GPS, καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και θα αντέχει περισσότερο στο νερό.

Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο νέο Macbook Pro, ενώ παράλληλα θα μάθουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας των λειτουργικών των συσκευών της, δηλαδή του iOS 10, του Apple Watch OS 3 και του Mac OS Sierra.

Όποιος θέλει να δει την παρουσίαση της Apple ζωντανά δεν έχει παρά να μπει στην επίσημη σελίδα της εταιρίας μέσα από τον Safari για iOS 7.0 ή νεότερο, τον Safari 6.0.5 ή νεότερο αν έχει το OS X v10.8.5, τον Microsoft Edge on Windows 10 ή αν έχει Apple TV (2ής ή 3ης γενιάς με εγκατεστημένο το λειτουργικό 6.2 ή κάποιο νεότερο) καθώς και 4ης γενιάς.

Σχετικά άρθρα