Σισμανόγλειο: Ντυμένοι γιατροί ανατίναξαν ΑΤΜ

Ακινητοποίησαν τη φύλακα, άρπαξαν μετρητά

Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη που προκάλεσαν τα ξημερώματα, γύρω στις 04:30, άγνωστοι δράστες σε ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής οι δράστες προκάλεσαν την έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρίσκεται στα εξωτερικά της πύλης του νοσοκομείο. Από την έκρηξη και το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια του ισογείου, προκαλώντας πανικό στο προσωπικό, αλλά και στους νοσηλευόμενους ασθενείς. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι 4 δράστες κατάφεραν να αρπάξουν άγνωστο για την ώρα χρηματικό ποσό.

Ακινητοποίησαν τον φύλακα, ήταν ντυμένοι… γιατροί
Όλα δείχνουν πως οι δράστες χτύπησαν στοχευμένα και οι κινήσεις τους ήταν μελετημένες από καιρό. Πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι οι δράστες που αναζητούνται έφτασαν στο νοσοκομείο ντυμένοι με ιατρικές στολές, ο ένας μάλιστα φορούσε στολή υψηλής προστασίας που χρησιμοποείται από τους γιατρούς και νοσηλευτές που φροντίζουν ασθενείς covid.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες προτού φτάσουν στο ΑΤΜ ακινητοποίησαν τη φύλακα και ακολούθως προκάλεσαν την έκρηξη με τον αυτοσχέδιο μηχανισμό.

Σχετικά άρθρα