Σκάι: Είπε «Μητσοτάκης» και έκλεισαν τα φώτα στο στούντιο! (vid)

Επικό σκηνικό και απίθανες ατάκες στον “αέρα”

Ένα απρόοπτο on air στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΪ, την ώρα που ακούστηκε το όνομα «Μητσοτάκης».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλούσε για την πανδημία, αλλά στο σημείο που αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα φώτα στο στούντιο έσβησαν. Ο μόνος που είχε φωτισμό ήταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στην τηλεοπτική κουβέντα από άλλο στούντιο.

«Αυτός ο οποίος έχει την πολιτική ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας δεν τα πάει καλά. Δεν πάει να είναι ο Μητσοτάκης, δεν πάει να ‘ναι…», έλεγε ο Κ. Ζαχαριάδης όταν ξαφνικά τα φώτα έσβησαν και οι παρουσιαστές και οι καλεσμένοι «βυθίστηκαν» στο μαύρο.

Αμέσως οι δύο παρουσιαστές, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, σχολίασαν με χιούμορ: «Βλέπετε με αυτά που λέτε τι γίνεται;» του είπαν γελώντας, με την παρουσιάστρια να προσθέτει «μόνο το ΠΑΣΟΚ επιβίωσε». «Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι φωτεινό. Δείξτε τον κύριο Κωνσταντινόπουλο» πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Μας έτυχε και αυτό» σχολίασε γελώντας ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Τόσες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών, τόσα χρόνια, μας έτυχε και αυτό. Δεν θα ξαναπώ “Μητσοτάκης”, δεν θα το ξανακάνω» είπε με χιούμορ.

Στη συζήτηση βρισκόταν και ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, που γέλασε και αυτός με την περίεργη… σύμπτωση!

Σχετικά άρθρα