Σκληρή επίθεση Κόκκαλη σε Μαρινάκη!

«Κάνει βήμα στην ακροδεξιά»

Επίθεση στη δημοτική αρχή του Πειραιά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπολύει ο Πέτρος Κόκκαλης, με αφορμή την πρόσφατη επίθεση στα εκλογικά γραφεία του «Πειραιάς για Όλους», που φιλοξενούνται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Παλαιά Κοκκινιά, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού από τον επικεφαλής της παράταξης Νίκο Μπελαβίλα.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ βάζει στο στόχαστρό του τόσο τη δημοτική αρχή της πόλης, που «παραχώρησε τόπο για εκλογικό κέντρο στους φασίστες της Χρυσής Αυγής», όσο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος «κάνει ένα βήμα ακροδεξιά, καλωσορίζοντας τέτοιες επιθέσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π. Κόκκαλη:

Η χθεσινή επίθεση στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Ν. Μπελαβίλα, έγινε με την ανοχή της δημοτικής αρχής της πόλης. Της μοναδικής που παραχώρησε τόπο για εκλογικό κέντρο στους φασίστες της Χρυσής Αυγής, υπό το βάρος του Μαρινάκη. Σε αντίθεση με τους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης που αρνήθηκαν να δώσουν έστω και μια σπιθαμή δημοκρατικού εδάφους, ο Δήμος του Πειραιά όχι μόνο παραχώρησε εκλογικό κέντρο στη Χρυσή Αυγή αλλά επιμελώς, ως πιστά σκυλιά της, την έβαλε δίπλα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς για όλους» να αλυχτούν. Ο κος Μαρινάκης που εις μνήμη του πατέρα του, βουλευτού της ΝΔ, χρηματοδοτεί το κόμμα της ΝΔ, κάνει ένα βήμα ακροδεξιά καλωσορίζοντας τέτοιες επιθέσεις. Λυπάμαι ειλικρινά για τις δημοκρατικές καταβολές του παρόντος δημάρχου, γιατί πιστεύω βαθύτατα ότι οι τοπικές αρχές οφείλουν να προστατεύουν τη δημοκρατία δηλαδή τα γραφεία όλων των δημοκρατικών κομμάτων, κι όχι μόνο αυτά που χρηματοδοτούν οι ίδιοι.

Ο φασισμός δεν θα περάσει. Ούτε στον Πειραιά, ούτε πουθενά!

Σχετικά άρθρα