Σκότωσε με «χαρακίρι» το γιο του

Eπειδή απέτυχε στις εξετάσεις του σχολείου

Ένα παιδί 12 ετών έχασε τη ζωή του με μαρτυρικό τρόπο στην Ιαπωνία, από τα ίδια τα χέρια του πατέρα του, διότι απέτυχε στις εξετάσεις του σχολείου του! Το δραματικό αυτό περιστατικό συνέβη την Κυριακή, όταν ο πατέρας έκανε «χαρακίρι» στον γιο του με ένα μαχαίρι κουζίνας, προκειμένου να τον τιμωρήσει για την αποτυχία τους στις εξετάσεις του σχολείου.

Ο 48χρονος Κένγκο Σάτακε ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς ότι εξοργίστηκε διότι ο 12χρονος δεν ήταν μελετηρός. Ο έφηβος μαθητής είχε να δώσει εξετάσεις στο σχολείο και προφανώς δεν ήταν ιδιαίτερα επιμελής. Ο πατέρας από την πόλη Ναγκόγια, ωστόσο έχασε κάθε έλεγχο και έσφαξε το ίδιο το παιδί του.

Ο Σάτακε συνελήφθη στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί ο γιος του, όπου και κατέληξε, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα. Η δικαιολογία που χρησιμοποίησε απέναντι στους αστυνομικούς ήταν ότι «έγινε κατά λάθος».

Τα πάντα ξεκίνησαν από το όνειρο του πατέρα να περάσει ο γιος του σε ένα από τα κορυφαία σχολεία της περιοχής. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, την ώρα του άγριου εγκλήματος, η μητέρα του 12χρονου βρισκόταν στην εργασία της.

Σχετικά άρθρα