Σκότωσε τον άνδρα της επειδή έβλεπε συνέχεια πορνό

Ο λογαριασμός της συνδρομητικής τηλεόρασης που ανακάλυψε της «γύρισε» το μυαλό

Έξω φρενών σε σημείο να του κόψει το νήμα της ζωής, έφτασε την Πατρίσια Χιλ ο σύζυγός της, από τον οποίον επανειλημμένα είχε ζητήσει να σταματήσει την παρακολούθηση βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, καθώς και να κόψει τη συνδρομή σε σχετική πλατφόρμα. Ωστόσο, ο Φρανκ δεν την άκουσε, με αποτέλεσμα να τον δολοφονήσει.

Η 69χρονη ζούσε με τον κατά τέσσερα χρόνια μικρότερός της σύζυγο στο Πάιν Μπλεφ, περίπου 60 χιλιόμετρα μακριά από το Λιτλ Ροκ, στις ΗΠΑ. Ο 65χρονος κατέφευγε για ώρες στην αποθήκη του οικήματος, εκεί όπου παρακολουθούσε το ακατάλληλο για qνηλίκους περιεχόμενο. Αυτό οδήγησε τον γάμο του ζευγαριού σε κρίση, με την Πατρίσια να θεωρεί τη συνήθεια του Φρανκ ως «προσβολή τόσο για την ίδια όσο και στον Θεό».

Η συνδρομή στο Dish Network για κάποια στιγμή τερματίστηκε και η 69χρονη θεώρησε ότι κάτι άρχισε να γίνεται, ωστόσο οι ελπίδες της διαψεύστηκαν όταν ήρθε ο επόμενος λογαριασμός της καλωδιακής τηλεόρασης. Τότε ήταν που εξοργίστηκε και έτρεξε στην αποθήκη για να ζητήσει από τον εθισμένο στο πορνό Φρανκ τον λόγο.

Με τα νεύρα τεταμένα ακολούθησε ένας μεγάλος καυγάς, κάτι που έκανε την Πατρίσια να πάει προς το σπίτι και να πάρει ένα 22άρι πιστόλι που είχε κρυμμένο. Γύρισε πίσω στην αποθήκη και πυροβόλησε τον σύζυγό της δύο φορές. Μάλιστα, φρόντισε να αφήσει το όπλο του εγκλήματος δίπλα στον λογαριασμό της καλωδιακής.

Σύμφωνα με τοπικό Μέσο στο Πάιν Μπλεφ, οι γιατροί έκαναν λόγο για μια αλλόκοτη κατάσταση στην οποία μπήκε το μυαλό της, ισχυριζόμενοι ότι «η πραγματικότητά που βιώνει διαταράχθηκε έντονα» από τη στιγμή που ανακάλυψε τον λογαριασμό της καλωδιακής τηλεόρασης. Αυτήν τη στιγμή η γυναίκα κρατείται στις φυλακές του Μπράσελ, ενώ η δίκη της συνεχίζεται.

Σχετικά άρθρα