“Σκοτώστε τα παιδιά με σύνδρομο Down”

Αηδιαστικό διάταγμα των Τζιχαντιστών

Νέες, φρικιαστικές πληροφορίες αναφορικά με τη δράση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους έρχονται τις τελευταίες ώρες στη δημοσιότητα

Οι ακραίοι ισλαμιστές συνεχίζουν την προπαγάνδα του τρόμου και οι νέες τους κινήσεις φαίνεται πως ξεπερνούν κάθε προηγούμενο αφού σύμφωνα με πληροφορίες το Ισλαμικό Κράτος ζητά από τα μέλη του να σκοτώσει όλα τα παιδιά και τα μωρά που γεννιούνται με σύνδρομο Down!

Η «Mosul Eye», μια ιρακινή οργάνωση ακτιβιστών, αναφέρει πως το Ισλαμικό Κράτος εξέδωσε ένα «θρησκευτικό διάταγμα» με βάση το οποίο τα μέλη του πρέπει να σκοτώσουν όλα τα παιδιά με σύνδρομο Down, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και όσα έχουν γενετικές ανωμαλίες.

Η ομάδα των ακτιβιστών, που παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα παιδιά με  Down, λέει πως έχει καταγράψει πάνω από 38 δολοφονίες παιδιών, ηλικίας από μίας εβδομάδας έως τριών μηνών στη Συρία αλλά και στη Μοσούλη.

Όλα τους σκοτώθηκαν από ασφυξία ή θανατηφόρο ένεση, σε μια πρακτική που θυμίζει τους Ναζί οι οποίοι επίσης δολοφονούσαν παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς τα θεωρούσαν «βάρος για την κοινωνία»!

Σχετικά άρθρα

Αμοιβή 1εκ. δολάρια για τον Ξηρό!

Γιατί το State Department αποφασίζει να επικηρύξει τον δραπέτη που καταδικάστηκε για την συμμετοχή του στη 17Ν – Βαρύνουσας σημασίας συνομιλίες του Βασίλη Κικίλια με τους επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στην Ουάσιγκτον. Για την αμερικανική κυβέρνηση η «17 Νοέμβρη» παραμένει μια ενεργή τρομοκρατική οργάνωση. Στην Ουάσιγκτον δεν ξεχνούν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός, καταδικασμένος για […]