Σκουτέλης: «Θα μπορούσε να λειτουργήσει συντεταγμένα η εστίαση πριν από το Πάσχα»

Τι είπε ο καθηγητής στην «Ωρα Ελλάδος» του Open TV

Ο καθηγητής παθολογίας-λοιμωξιολογίας Αθανάσιος Σκουτέλης μίλησε για την μάστιγα των κορονοπάρτι και δήλωσε πως θα μπορούσε να λειτουργήσει συντεταγμένα η εστίαση πριν από το Πάσχα έτσι ώστε να συμμαζευτεί η κατάσταση και να μην είναι ανεξέλεγκτη.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε λάβει ήδη μέτρα, αφού βλέπαμε τι συμβαίνει στις πλατείες» είπε ο καθηγητής για τις αποκαρδιωτικές εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται σχεδόν κάθε βράδυ στα μεγάλα αστικά κέντρα από παρέες εκατοντάδων νεολαίων που συγχρωτίζονται. «Η εστίαση θα μπορούσε να λειτουργήσει συντεταγμένα πριν από το Πάσχα» για να αποφύγουμε ανάλογες εικόνες τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουτέλης κι εξήγησε πως: «είναι μειοψηφία όσοι δεν τηρούν τα μέτρα. Η συντεταγμένη αταξία είναι ό,τι καλύτερο»

Επίσης ανέφερε πως είναι τραγικό λάθος αν πιστέψουμε ότι τελειώσαμε με τον κορονοϊό, αλλά και ότι ο κόσμος… ζαλίστηκε από τις πολλές γνώμες. «Είμαστε ακόμα σε πόλεμο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουτέλης και πρόσθεσε πως «Ο εμβολιασμός φαίνεται ότι αρχίζει να αποδίδει»

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα