Σκυλάκι βοηθός μηχανικού αυτοκινήτων

Kινητή ατραξιόν και ζωντανή διαφήμιση για το συνεργείο

Η ελληνική ρήση «δουλεύει σαν σκυλί» βρήκε μία κυριολεκτική παραλλαγή της στη Ρωσία. Εκεί, μηχανικός συνεργείου αυτοκινήτων έχει για βοηθό του ένα μικρό, συμπαθέστατο, σκυλάκι.

Ως σκυλί που είναι ο τετράποδος εργαζόμενος δουλεύει και σκληρά. Δηλαδή, κάνει ατελείωτες υπερωρίες και φυσικά είναι και υπάκουος στις εντολές του αφεντικού και προϊσταμένου του.

Στο μακρύ σώμα του, που έχει σχήμα λουκάνικου, φιλοξενείται μία πλήρης εργαλειοθήκη με τα σύνεργα της δουλειάς του μηχανικού αυτοκινήτων.

Εκτός του ό,τι εκτελεί χρέη βοηθού, ο συμπαθής υπάλληλος συμφέρει και οικονομικά στον εργοδότη.

Γι’ αυτό και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ιδίως σε αυτές τις περιόδους οικονομικλης κρίσης, δεν έφερε αντίρρηση να τον … προσλάβει.

Δεν χρειάζεται ούτε μισθό, ούτε ένσημα, παρά μόνο φαγητό –κατά προτίμηση λουκάνικο και φυσικά νερό.

Επιπλέον, αυτός ο εργαζόμενος σκύλος αποτελεί κινητή ατραξιόν και ζωντανή διαφήμιση για το μαγαζί, αυξάνοντας την πελατεία.

Α! Και δεν απαιτείται Δώρο Χριστουγέννων, αν και θα είναι «γαϊδουριά» να μην λάβει κάτι.

 

Σχετικά άρθρα

Το ελληνικό Oktoberfest!

Το πρώτο φεστιβάλ μπύρας που σηματοδοτεί την έναρξη της χειμερινής τουριστικής περιόδου, διοργανώνουν, στις 18,19 και 20 Οκτωβρίου, οι επαγγελματίες του τουρισμού στο Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας. Mια διοργάνωση που παραπέμπει στο γνωστό σε όλους μας Oktoberfest Στα Πιέρια Όρη, σε απόσταση περίπου μισής ώρας από την Κατερίνη, μέσα σ’ ένα δάσος γεμάτο από οξιές, βελανιδιές […]