Σόφη Πασχάλη: Η νέα ανάρτηση στο Instagram

H εξομολόγηση για τον Άγιο Δομίνικο

Η Σόφη Πασχάλη αποχώρησε από το Survivor πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ωστόσο, τα όσα είδε στον Άγιο Δομίνικο να της μείνουν χαραγμένα για πάντα.

«Εν όψει των ημερών, μια άλλη οπτική των όσων έζησα στον Άγιο Δομίνικο, είναι άνθρωποι που ζουν σε καλύβες, άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα κ όμως είναι ευτυχισμένοι, άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε κ αν δούνε κάποιον που πεινάει θα μοιραστούν μαζί του ένα κομμάτι ψωμί, άνθρωποι που έχουν βρει το νόημα της ζωής γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις, παιδάκια που σε κοιτάνε στα μάτια με ένα βλέμμα τόσο όμορφο κ αγνό που θες να τους δώσεις τα πάντα.. δάκρυα χαράς σε πλημμυρίζουν κ δεν στενοχωριέσαι κατά ένα περίεργο τρόπο, γιατί συνειδητοποιείς ότι εκείνα παίζουν στο δρόμο κ στις γειτονιές ακόμα κ θα παραμείνουν αγνά.. Εικόνες που με άλλαξαν για πάντα, αλλά κ που θα είμαι για πάντα ευγνώμων… Καλή ανάσταση σε όλους!!!», έγραψε η Σόφη Πασχάλη.

 

Σχετικά άρθρα

Η εγγονή του Παβαρότι συγκλονίζει!

Ξέσπασαν σε κλάματα στο τάλεντ σόου όπου εμφανίστηκε… Η εγγονή του Λουτσιάνο Παβαρότι έχει το dna του παππού της και μαγεύει με τη φωνή της. Στα 15 της σήμερα, συμμετείχε σε σόου για νέα ταλέντα στην Ιταλική τηλεόραση, έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά και το πρώτο βραβείο. Δείτε το βίντεο από το σόου: