Σοκ για διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ

Τον μήνυσε ο ίδιος του ο… πατέρας

Μπορεί οι σχέσεις του Christian Slater με τον πατέρα του να μην ήταν και οι καλύτερες τα τελευταία χρόνια, όμως ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός σίγουρα δεν περίμενε πως ο 80χρονος Thomas Knight Slater θα έφτανε στο σημείο να… μηνύσει τον γιο του, όπως και την πρώην γυναίκα του, για δυσφήμιση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily News, o πατήρ Slater, ο οποίος εργαζόταν για χρόνια ως ηθοποιός με το ψευδώνυμο Michael Hawkins, ισχυρίζεται στην μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε την Τετάρτη ότι τόσο ο διάσημος γιος του όσο η πρώην σύζυγός του (και μητέρα του Christian) κατέστρεψαν την καριέρα του στο θέατρο και την τηλεόραση, λέγοντας σε συνεντεύξεις τους ότι έπασχε από σχιζοφρένεια.

Όπως τονίζει «κανείς από τους δυο δεν είχε ιατρικές αποδείξεις ούτε φυσικά και τα απαιτούμενα προσόντα για να διαγνώσουν σχιζοφρένεια», όταν έκαναν τις επίμαχες δηλώσεις. «Ακόμα και σ’ αυτήν την περίπτωση, δεν θα είχαν δικαίωμα να αποκαλύψουν αυτές τις πληροφορίες στο ευρύ κοινό», συμπληρώνει ο Thomas Knight Slater, ο οποίος θεωρεί ότι εάν δεν ήταν ο γιος του και η πρώην του, η καριέρα του θα είχε συνεχιστεί με μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτόν τον λόγο ζητάει να τον αποζημιώσουν με… 20 εκατομμύρια δολάρια.

«Αυτά τα δύο άτομα με δυσφήμισαν σκόπιμα, με αποτέλεσμα να μπω στη μαύρη λίστα του χώρου της σόου μπίζνες», αναφέρει στην μήνυσή του ο 80χρονος, που είχε γίνει γνωστός τη δεκαετία του ’70 χάρη στον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε μια σαπουνόπερα. Η τελευταία του εμφάνιση στον κινηματογράφο ήταν το 1988 στην ταινία Mignight Run.

Σχετικά άρθρα