Σοκ: Κρέμασαν αλλοδαπό σε δέντρο

Δράστες ένας Πολώνος και ένας Ουκρανός που έχουν συλληφθεί

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι το απόγευμα του Σαββάτου δύο αλλοδαποί κρέμασαν ζωντανό έναν άλλον αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σύμφωνα με την αστυνομία στις 19:25 το απόγευμα του Σαββάτου υπήρξε μια κλήση από έναν πολίτη ο οποίος κατήγγειλλε ότι ένας άνδρας είναι κρεμασμένος από τα δέντρα που βρίσκονται στην πλατεία δίπλα ακριβώς από το κτήριο όπου φιλοξενείται το υπ. Εσωτερικών.

Όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί διαπίστωσαν αφενός ότι όντως από ένα δέντρο κρεμόταν το άψυχο κορμί ενός άνδρας και αφετέρου ότι κάτω από το δέντρο βρίσκονταν δύο άλλοι αλλοδαποί ένας 35χρονος Πολωνός και ένας 52χρονος Ουκρανός.

Στους αστυνομικούς που τους ρώτησαν για την υπόθεση αρχικά οι δύο αλλοδαποί που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης είπαν ότι ο άνδρας είχε κρεμαστεί μόνος του και ότι αυτοί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

Ο μάρτυρας όμως είχε πει ήδη στους αστυνομικούς ότι οι ήταν αυτοί οι δύο άνδρες που αφού τσακώθηκαν με το θύμα, στη συνέχεια το κρέμασαν με μια αυτοσχέδια θηλιά από το δέντρο.

Βασιζόμενοι σε αυτή τη μαρτυρία που τη θεώρησαν αξιόπιστη οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών τους οποίους οδήγησαν στη συνέχεια στον Εισαγγελέα. Πλέον οι δύο αλλοδαποί αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Όσο για την ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη καθώς δεν επάνω του δεν βρέθηκε κάποιο επίσημο έγγραφο με τα στοιχεία του.

Σχετικά άρθρα

3 Σχόλια

  1. Μάλιστα…..δίπα στο υπουργείο εσωτερικών, το οποίο φανταζομαι φυλάσεται και πολύ καλά μάλιστα από αστυνομικούς, οι οποίοι προφανώς δεν είδαν τίποτα.
    Το ότι όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν κουβάλησαν και όλα αυτά που έκαναν στις χώρες τους φαντάζομαι το βλέπουν πλέον και οι πλέον τυφλοί συμπαθούντες

  2. Ελλάς το μπουρδελίο σου!!! Κι αν δεν κυβερνήσει κάποιος, από όπου κι αν προέρχεται, που να αγαπάει την Ελλάδα τότε……….. καλά κρασιά!!! Γεμίσαμε λαθρομετανάστες, πρόσφυγες, αλλοδαπούς, διερχόμενους κλπ, κλπ κλπ. Μόνο Έλληνες δεν βλέπω πουθενά……..

Comments are closed.