Σοκ: Λιμενικοί στη Σάμο αναγκάζουν Τούρκο δουλέμπορο να δει τα πτώματα τριών παιδιών! (video)

Ήρθε αντιμέτωπος με το έγκλημά του…

Με τα χέρια πίσω στην πλάτη να τα σφίγγουν οι χειροπέδες, ο εικοσάχρονος Ακ Οσκάρτ, αναγκάζεται να σκύψει για να δει τα άψυχα κορμάκια τριών παιδιών που πνίγηκαν στο Αιγαίο. Να έρθει αντιμέτωπος με το έγκλημά του…

Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο ή τουλάχιστον δεν έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής από τηλεοπτική κάμερα.

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον γονατισμένο διακινητή μπροστά σε τρία νεκρά παιδιά, έχει καταγραφεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Νews.

Το γύρισμα έγινε λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του διακινητή Ακ Οσκάρντ από άνδρες του Λιμενικού Σώματος και της Οργάνωσης MOAS και πριν από την παραπομπή του στον εισαγγελέα Σάμου με τις κατηγορίες της τριπλής ανθρωποκτονίας, παράνομης διακίνησης μεταναστών και πρόκλησης ναυαγίου (το βράδυ της Πέμπτης 14/01/2016). Όταν εκείνο το βράδυ ανατράπηκε η βάρκα με αποτέλεσμα να πνιγούν τρία παιδάκια, όλα κάτω των πέντε ετών!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο (σκληρές εικόνες):

https://www.youtube.com/watch?v=oZWlp_J-wNo

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Αγαπητοί μου το ΣΟΚ δεν είναι η σκηνή που βάζουν τον δουλέμπορο γονατιστό να κοιτάξει τα άψυχα κορμάκια των παιδιών!Το ΣΟΚ είναι ότι εν έτη 2016 υπάρχουν ακόμα άνθρωποι(?) που εμπορεύονται ψυχές άλλων ανθρώπων στον βωμό του οικονομικού ωφέλους!Η ύπαρξη αυτών των κτήνων είναι λοιπόν το ΣΟΚ!

Comments are closed.