Σοκ στη Ρόδο! 17χρονος ασελγούσε σε 8χρονη

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Ρόδο η αποκάλυψη ότι ένας ανήλικος ασελγούσε συστηματικά στην ίδια του τη βαφτιστήρα, ηλικίας μόλις 8 χρόνων, η οποία μάλιστα είναι και εξαδέλφη του! Σύμφωνα με την ίδια την ανήλικη, μάλιστα, είχε επιχειρήσει να κάνει το ίδιο και στην μικρότερη αδελφή της!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της ανήλικης διαπίστωσε αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης της, που αρνιόταν να επισκεφθεί το σπίτι του 17χρονου νονού και ξαδέρφου της, παρ’ όλο που συχνά έπαιζε εκεί με τον μικρότερο αδελφό του. Οι γονείς, οι οποίοι είναι διαζευγμένοι, συμφώνησαν να παρακολουθούν τη συμπεριφορά του κοριτσιού και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι πρότεινε σε δύο άλλα παιδάκια να παίξουν γυμνά όπως «έπαιζε» με το νονό της!

Η μικρή διηγήθηκε στους δικούς της ότι, όταν βρισκόταν στο διαμέρισμα του 17χρονου, εκείνος απομάκρυνε από κοντά τους τον μικρό αδελφό του και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της! Όσα είπε η 8χρονη επιβεβαιώθηκαν από την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ζήτησαν οι γονείς και αμέσως υποβλήθηκαν μηνύσεις κατά του ανήλικου νονού της. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έδωσε εντολή να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο κοριτσάκι για να διαπιστωθεί αν έπεσε και θύμα βιασμού.

Σχετικά άρθρα