Σοκ στην Πάτρα: Φύλαξε το νεκρό έμβρυο στην κατάψυξη!

Μια τραγική ιστορία αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “Πελοπόννησος”

Μια τραγική ιστορία αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “Πελοπόννησος”. Σύμφωνα με το tempo24.gr κυοφορούσα μητέρα πριν από δύο εβδομάδες απέβαλε στη Γυναικολογική Κλινική του 409 και μέχρι χθες «φύλασσε» το έμβρυο στην κατάψυξη του ψυγείου του σπιτιού της!

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείου, η οποία άκουσε από την ίδια τη μητέρα ότι είχε καταψύξει το πτώμα, ενημέρωσε τη Διεύθυνση Μέριμνας της Περιφέρειας, ψυχολόγος της οποίας την επισκέφτηκε στο σπίτι της.
AdTech Ad

Πράγματι εκεί διαπίστωσε ότι η μητέρα, η οποία αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα είχε πράξει αυτό που περιέγραφε. «Οπως μου ανέφερε, είχε συνδεθεί με το έμβρυο και δεν μπορούσε να το αποχωριστεί» περιγράφει ο ψυχολόγος.

Με την παρέμβαση του ιδίου η μητέρα πείστηκε να θάψει το νεκρό έμβρυο. «Δυστυχώς, από το νοσοκομείο δεν είχαν πράξει τα δέοντα και δεν είχε εκδοθεί ούτε πιστοποιητικό θανάτου. Ευτυχώς, στο θέμα αυτό υπήρξε παρέμβαση από τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αντώνη Χαροκόπο κι έτσι ξεπεράσαμε τα εμπόδια κι έγινε η ταφή», πρόσθεσε η ίδια πηγή

Σχετικά άρθρα