ΣΟΚ στην Πάτρα: Νεκροί τρεις φοιτητές!

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα για έξι φοιτητές που γνωρίστηκαν σε πάρτι

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα για έξι φοιτητές που γνωρίστηκαν σε πάρτι στην Πάτρα τα ξημερώματα. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε στις 05.40 το πρωί στη θάλασσα στο ύψος του Μώλου της Αγίου Νικολάου.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν έξι φοιτητές, από τους οποίους δύο κοπέλες και ένα αγόρι ανασύρθηκαν νεκροί από δύτες. Δύο φοιτητές, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός είναι σώοι, ενώ ένα ακόμα άτομο μεταφέρθηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι 5 επιβαίνοντες φέρονται κάτοικοι Πατρών, ενώ δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί πλήρως τα στοιχεία του έκτου.

Οι σοροί των τριών νεκρών έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα τρία από τα αγόρια κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. Σχεδόν αμέσως, έφθασαν στο σημείο άνδρες της Πυροσβεστικής του λιμενικού, καθώς και δύτες. Οι τελευταίοι ανέσυραν από το αυτοκίνητο, που είχε πέσει στην θάλασσα, δύο κορίτσια και ένα αγόρι τα οποία είχαν χάσει την ζωή τους.

Τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια, ηλικίας από 20 έως 23 ετών, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στη λιμενική ζώνη και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα, με αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια και το ένα αγόρι να χάσουν την ζωή τους, ενώ τα άλλα τρία αγόρια κατάφεραν να βγουν σώα.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου.

Πηγή: patrastimes.gr – Πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα