ΣΟΚ στις πασαρέλες! Ελληνίδα σε ομαδικά όργια

Μία απίστευτη ιστορία

Το οπτικογραφημένο πορνογραφικό υλικό το οποίο κάνει πλέον θραύση στην Κύπρο, κυκλοφορώντας από τηλέφωνο σε τηλέφωνο κι από υπολογιστή σε υπολογιστή, έχει πλέον προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στο μοντέλο από την Ελλάδα, καθώς βλέπει δουλειές της στην Μεγαλόνησο να ακυρώνονται.

Κατά την διάρκεια της συνεύρεσης ακούγονται διάφορες π ρόστυχες λέξεις και φράσεις στην κυπριακή διάλεκτο, ενώ διαπιστώνεται πως δεν έχει γυριστεί με βιντεοκάμερα ή έξυπνο κινητό τηλέφωνο, αλλά από κάμερα οθόνης υπολογιστή. Ωστόσο, το μανεκέν από την Ελλάδα δίνει μια άλλη διάσταση στην ιστορία ενώ πρόκειται εντός της εβδομάδας να προσφύγει τόσο στην κυπριακή όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη.

Όμως τί ακριβώς έχει συμβεί με το βιντεάκι; Το οπτικογραφημένο πορνογραφικό υλικό το οποίο σημειωτέον κάνει πλέον θραύση στην Κύπρο, κυκλοφορώντας από τηλέφωνο σε τηλέφωνο κι από υπολογιστή σε υπολογιστή, έχει πλέον προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στο μοντέλο από την Ελλάδα, καθώς βλέπει δουλειές της να ακυρώνονται εξαιτίας μιας απάτης, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ζητώντας παράλληλα την παρέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», το μοντέλο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υποβάλει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για διερεύνηση. Το ολιγόλεπτο φιλμάκι παρουσιάζει μια κοπέλα σε ε ρωτική συνεύρεση όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με με τρεις άνδρες, ταυτοχρόνως!

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά άρθρα