Σοκαριστική υπόθεση στην Ισπανία

11χρονη έμεινε έγκυος από τον 13χρονο αδερφό της!

Οι γονείς την μετέφεραν στο νοσοκομείο για «πόνους στο στομάχι» και οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν στα τελευταία στάδια γέννας.

Μια σοκαριστική και απίστευτη υπόθεση ερευνούν οι αρχές στην Ισπανία, όπου ένα 11χρονο κορίτσι έφερε στη ζωή το παιδί του 13χρονου αδερφού της!

Το κοριτσάκι γέννησε στο νοσοκομείο της Μούρθια, στην νοτιοανατολική Ισπανία την περασμένη Παρασκευή, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γονείς της μετέφεραν την 11χρονη στο νοσοκομείο, γιατί παραπονέθηκε για «πολύ δυνατούς πόνους στο στομάχι». Εκεί οι γιατροί την υπέβαλαν σε μια σειρά εξετάσεων και έντρομοι διαπίστωσαν πως το παιδί βρισκόταν σε τελικό στάδιο γέννας!

Αμέσως κλήθηκαν αστυνομικοί στο νοσοκομείο, στους οποίους σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια η κοπελίτσα είπε πως πατέρας του παιδιού της είναι ο μεγαλύτερός της αδερφός, ηλικίας μόλις 13 ετών!

Το μικρό κορίτσι έφερε το μωρό στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό, παρ’ ότι μια γέννα σε αυτή την ηλικία ενέχει πολλούς κινδύνους ακόμα και για τη ζωή της και πλέον βρίσκεται σε κατάσταση λοχείας, με το νεογέννητο μαζί της.

Η οικογένεια είναι μετανάστες από την Βολιβία, ενώ προς το παρόν το αγόρι δεν κατηγορείται για κάτι, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις βιασμού.

Πλέον η αστυνομική έρευνα αναμένει τα αποτελέσματα εξετάσεων DNA για να διελευκανθεί η υπόθεση.

Συγκλονιστικό είναι και το γεγονός πως πρόκειται για την δεύτερη γέννα μικρού κοριτσιού στο ίδιο νοσοκομείο τους τελευταίους τρεις μήνες, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο έγινε μητέρα εκεί μια 12χρονη.

Στην Ισπανία υπολογίζεται πως κάθε χρόνο γίνονται μητέρες περίπου 100 κορίτσια ηλικίας 14 ετών και κάτω!

Σχετικά άρθρα