Σοκάρουν οι συνθήκες για το δυστύχημα του Κόμπι

Ερωτηματικά για τον πιλότο, νεκρή και η προπονήτρια, Κριστίνα Μάουσερ

Το δυστύχημα που συγκλόνισε τον κόσμο βρίσκεται σε καθεστώς έρευνας από τις αρχές των ΗΠΑ και το ESPN αποκαλύπτει κάποιες από τις συνθήκες που έφεραν τον θάνατο σε εννιά άτομα, μεταξύ των οποίων και ο θρυλικός Κόμπι Μπράιαντ μαζί με τη μεγάλη του κόρη, την Τζιάνα.

Όπως γράφεται στο σχετικό κομμάτι, λίγο πριν την συντριβή, ένα μέλος από τον πύργο ελέγχου είπε στον πιλότο ότι πετούσε πολύ χαμηλά, εννοώντας πως το σκάφος δεν ήταν στα επίπεδα των ραντάρ.

Επιπρόσθετα, υπήρχε ομίχλη στην ατμόσφαιρα, η οποία επηρέασε αισθητά την όραση και την άνεση του οδηγού, ενώ η συντριβή έγινε με ταχύτητα 184 μιλίων την ώρα.

Σε κάθε περίπτωση, διεξάγεται ήδη έρευνα από τις αρχές και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νέα στοιχεία.

ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΟΥΣΕΡ

Ακόμα ένα θύμα της μοιραίας πτώσης του ελικοπτέρου στην οποία βρήκε τραγικό θάνατο ο Κόμπε Μπράιαντ και η κόρη του Τζιάνα, αναγνωρίστηκε και πρόκειται για την Κριστίνα Μάουσες προπονήτρια μπάσκετ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αμερικανικών ΜΜΕ, η Κριστίνα Μάουσερ, προπονήτρια στην ομάδα του σχολείο Χάρμπορ στην Orange County. Μάλιστα την είδηση ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο σύζυγος της, Μάθιου, ο οποίος είναι ο πρώτος προπονητής στο συγκεκριμένο σχολείο και έγραψε στο facebook: «Τα παιδιά μου κι εγώ ήμαστε σοκαρισμένοι. Χάσαμε την πανέμορφη σύζυγο και μητέρα, στην πρώτη του ελικοπτέρου».

Σχετικά άρθρα