Σοκολατένιος ο… Πούτιν (pics)

Mπουκιά και συγχώριο ο Ρώσος ηγέτης…

Αυτός ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι μπουκιά και συγχώριο! Μιλάμε για το άγαλμα του Ρώσου προέδρου που κατασκευάστηκε εξολοκλήρου από σοκολάτα και βάζει πλώρη για παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Το σοκολατένιο άγαλμα, που θα παρουσιαστεί στην Αγία Πετρούπολη, δημιουργήθηκε, όπως εξήγησε ο Mikhail Lubchenkov, λόγω της δημοτικότητας του Βλαντιμίρ Πούτιν. “Ερευνήσαμε αρχεία και βρήκαμε ότι ο πρόεδρός μας ζυγίζει περίπου 70 κιλά και έχει ύψος 1.70. Το άγαλμά μας ζυγίζει 77 κιλά και έχει ύψος 172 εκατοστά. Από ό,τι γνωρίζουμε δεν έχει κατασκευαστεί ποτέ ξανά άγαλμα ηγέτη τέτοιου μεγέθους από σοκολάτα. Έτσι ετοιμάζουμε και αίτηση για το Guinness World Records”. Το άγαλμα, όπως σημείωσε, θα κάνει το σημάδι του “μπράβο” με τους αντίχειρες ενώ θα χαμογελά και θα έχει στο πλευρό του έναν σοκολατένιο σκύλο.

CUuUHunUYAA5RCA

Αυτή είναι η 5η ετήσια Έκθεση Σοκολάτας που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη και μια από τις μεγαλύτερες του είδους στη Ρωσία. Εκτός από τον Ρώσο πρόεδρο, τη σοκολατένια τιμητική τους είχαν στο παρελθόν ο ηθοποιός Benedict Cumberbatch και ο Πάπας.

CQLkz_EVAAAaXf-.jpg large CKVwywXVAAAWr6T

Πηγή: newsit

Σχετικά άρθρα