Σουτιέν και ζαρτιέρες για άντρες…

Τι άλλο θα δούμε;

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια σειρά γυναικείων εσωρούχων αποκλειστικά… για άντρες σχεδίασε και κυκλοφόρησε στην αγορά η εταιρία «Homme Mystere», με έδρα την Αυστραλία.

Οι τολμηροί επιχειρηματίες έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό το αγοραστικό κοινό με την περίεργη αυτή κολεξιόν που λανσάρει, μεταξύ άλλων, δαντελωτά μποξεράκια μέχρι στρινγκ, ζαρτιέρες, ακόμη και σουτιέν.

Η εταιρεία φυσικά θεώρησε άκρως ευφυές το εγχείρημα να κυκλοφορήσει εσώρουχα που μοιάζουν εντελώς γυναικεία, αλλά είναι κατασκευασμένα για άντρες.

Ο Μπρεντ και η Λάρα Κράους, το ζευγάρι από την Αυστραλία που είχε τη συγκεκριμένη ιδέα, εξηγούν ότι αποφάσισαν να δώσουν περισσότερες εναλλακτικές στους άντρες, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα δικά τους εσώρουχα.

Και σύμφωνα με τους ίδιους, ολοένα και περισσότερα αρσενικά ανακαλύπτουν την άνεση των ανάλαφρων, σέξι εσωρούχων που φορούν οι γυναίκες…

Οι πελάτες τους είναι άντρες παντρεμένοι, άνω των 40, με άψογο γούστο, σύμφωνα με τους ίδιους, και κατά 90% ετεροφυλόφιλοι.

Πολλοί ωστόσο θεωρούν ότι μόνο ομοφυλόφιλοι θα αγόραζαν τα προϊόντα τους.

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά στους άνδρες αρέσει η αίσθηση του να νιώθουν κάτι σφιχτό γύρω από το στέρνο τους», δηλώνει ο Μπρεντ Κράους.

Η επιτυχία δεν άργησε να φανεί κι έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν η Homme Mystere άρχισε να διαθέτει τα προϊόντα της παγκοσμίως μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της στο διαδίκτυο.

Αντρες από 30 διαφορετικές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, ο Καναδάς και άλλες έχουν κάνει ήδη τις αγορές τους.

Σχετικά άρθρα